2777
2789
عنوان

خونه مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5315 بازدید | 54 پست
شوهرم گاهی یادش میره خونه مامانشم هست من باید یادش بندازم بیا ی سر بریم خودش ی نعمته وقتی درد و دل د ...

شوهر منم اینجوریه بخدا بزور میبردمش؛تو دلش ازشون ناراحت بود ولی نمیگفت...چون جفت خانواده ها یه سمت میشنن منم هر سری میگفتم خب نهار اینجاییم شام بریم اونجا‌..اخه قبلا کمتر میرفتیم همش گلایه میکردند میگفتن پسرمونو بردی😐در صورتیکه الانم بزور میبرمش ولی یه مدته خودش میگه..آخه قبلا خونشون میرفتیم بهش گیر الکی میدادند به منم زیاد گیر میدادند..اینم اعصابش نمیکشید...الانم جلو من میخواد کم نیاره خودش پیشنهاد میده..

مثلا مامانش که کلا تفرقه اندازه چند بار شوهرم تشر زده ک این بحثهای مذخرفو دوست ندارم بشنوم یه جمعه ام بپره😂

کلا خونه مادرم بیشتر میگه بیا بریم چون شلوغتره ؛خونگرم تره بیشتر تعریف میکنن ولی خونه باباش یه جمعه میریم همه میزنن بیرون انگار رفتیم خودمون دوتا همو بیینیم با این تفاوت که دستمون بسته تره حداقل خونه خودمون میتونیم یه چیز ور داریم درست کنیم و اینا.

خلاصه یه سری گفتم پس ما به کی میاییم سر میزنیم 😐

الان بهتر شدن باز‌...من کلا دوست دارم اونجا هم برم بهرحال ادم ازدواج میکنه که خانواده اش بزرگتر شه..

با اینکه رفتار مادرشو نمیپسندم ولی خیلی معاشرتیم هر جمعه جفت خونه ها

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها نبود شوهرمم خونه بود...منم رفتم غذا خوردم و برگشتم....خونه مامانم دوره و شوهرم شب نمیخوابه میگه ...

چرا شوهرت شب نمیخوابه؟البته ببخشیدا

چدن شوهر دخترخاله امم اینجوریه همیشه برام سواله...خانمشم میاد میبره فقط همون سالی یه بار من برم خدنه خاله ام به افتخار من اون یه شب میزاره تنها بمونه

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
بنده خدا کی گفت شوهرم شبا نمیخوابه؟

دوستمون گفت شوهرم شب خونه خانواده اش نمیخوابه...باید حتما خونه خودش باشه

من اکثرا با همسرم میرم, ولی خیلی اذیت میشم. بعضی رفتارشون اذیتم میکنه. مثل تحویل نگرفتنشون, خیلی کم ...

ه.... اینا خیلی کوچیکن بخاطرشون غصه نخور منم مثل تو فک میکردم

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

ه.... اینا خیلی کوچیکن بخاطرشون غصه نخور منم مثل تو فک میکردم

چه جوری کنار اومدی؟ مثلا وقتی همه باهم صحبت میکنن اونم با یه لهجه دیگه که درکش برای تو سخته و از قصد فارسی نمیحرفن چیکار میکنی

انقد بخند که ابرا ببارن, مقصد جاییه که غم ها نباشن 
چرا شوهرت شب نمیخوابه؟البته ببخشیدا چدن شوهر دخترخاله امم اینجوریه همیشه برام سواله...خانمشم میاد م ...

هرجا بریم شب نمیمونه حتی خونه بابای خودش تا 3 شب میشینه بعد پامیشه میگه بریم خونه بخوابیم عادت به تی وی داره😐

دخترم گنج منه حاصل رنج منه
چه جوری کنار اومدی؟ مثلا وقتی همه باهم صحبت میکنن اونم با یه لهجه دیگه که درکش برای تو سخته و از قصد ...

هیچی پیش شوهرم میشینم با گوشیم ور میرم

باهاشون کاری ندارم بی احترامیم نمیکنم کمکم میکنم 

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

ما تو يه شهر نيستيم براي همين برنامه منظم نداريم

خونه مامانم اينا هفته اي يك نهار حتما ميريم و گاهي يك شام هم ميريم

من تنها ميرم خونه مامانم اينا ولي نه براي شام و نهار

ما تو یه حیاطیم همیشه شام اونجاییم  خیلی هم کمکم میکنه خدااا خیرش بده از این بابت تا حالا نذا ...

خوشبحالت چقدر فهمیده هستن😊

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.