2777
2789
عنوان

همسان گزینی تبیان

| مشاهده متن کامل بحث + 15779 بازدید | 67 پست
نبا عزیزم این سایتا چرته  عزیزم بگو برو بشین تو حرم انقد خاستگار پیدا میشه حداقل مطمعن تره از ...

والا ما هم میگیم میگه نه اخبار گفته خبرنگاری تو سایتاشون هست نمیدونم والا 

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍
بدبخت شانس نداره هفته ای یکبار امازاده صالح میره ولی اصلا هیچی به هیچی 😕 نمیدونم چرا مملکت اینجوری ...

چند سالشه خودشو معرفی کن شاید ما براش خاستگار بیدا کردیم منم تهران زندگی می کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج مگه چیه خوب مجرد بمونه ازدواج بخدا برای همه خوب نیست همه شانس نمیارن ازش 

راستشو بخوای عزیزم ما چون مذهبی هستیم نمیخوایم خیلی سنش بره بالا که بحث های دیگه پیش بیاد

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍
چند سالشه خودشو معرفی کن شاید ما براش خاستگار بیدا کردیم منم تهران زندگی می کنم

۱۸ سالشه منم آی دی مو هر چی زدم نگرفت سن اونو زدم 😅😅

دست گلت درد نکنه  دیگه چیشو معرفی کنم ؟ 

بدبخت شانس نداره هفته ای یکبار امازاده صالح میره ولی اصلا هیچی به هیچی 😕 نمیدونم چرا مملکت اینجوری ...

جدی من با اینکه ازدواج کردم بازم ...

آبجیت صورتش دخترونست؟

مثلا مو رنگ کرده.....؟؟؟؟

دانشجو ؟ معیار ازدواجش چیه؟

نه قراره کنکور بده 

اخلاق خوب ، ایمان ، صداقت از همین چیزا دیگه

طلبه هم باشه فکر کنم براش بهتره

جدی من با اینکه ازدواج کردم بازم ... آبجیت صورتش دخترونست؟ مثلا مو رنگ کرده.....؟؟؟؟

بدبخت کاملا دخترونس 😂😂 هنوز سیبیل داره

ببینم می تونم گیر بیارم کسی رو بیا اد کن منو هر وقت شد خبرت می کنم

دست گلت درد نکنه بلکه این سایته از سرش بیفته ، مخ منو خورده به خدا