2777
2789
عنوان

همسان گزینی تبیان

| مشاهده متن کامل بحث + 15774 بازدید | 67 پست
متاسفانه نشد  اونجا می گم بیشتر بسرا اهداف دیگه دارن حالا شما میخواید ثبت نام کن ولی برای دختر ...

دست گلت درد نکنه راهنمایی کردی خوب شد اینو بهش بگم فکر نکنم دیگه بره

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش می کنم برادر شوهر هست متولد ۷۲ ولی بیکاره اگه کار داشت اونو معرفی می کردم 

آخی شمام مذهبی هستین پس حدس زدم چون دنبال کار خیری 

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍
این گزینه تبیانو بزار اخرین چاره

چون ممکنه همینکه خودش اقدام کرده و دنبال شوهر توی سایت میگشته بشه سوژه سرکوفت براش در اینده خدای نکرده

هنوز 18 سالشه و وقت داره

این گزینه تبیانو بزار اخرین چاره چون ممکنه همینکه خودش اقدام کرده و دنبال شوهر توی سایت میگشته بش ...

بهش میگم ، میگه خب اون طرفم دنبال زن میگشته 😑 ولی با حرفای الیزابت جان که گفت پسرا دنبال چیزای دیگه ان بعید میدونم‌ دیگه بره چون دنبال پاکیه نه حرام

بهش میگم ، میگه خب اون طرفم دنبال زن میگشته 😑 ولی با حرفای الیزابت جان که گفت پسرا دنبال چیزای دیگه ...

بله

ولی این خیلی طبیعیه که پسره دنبال زن بگرده

اما وفتی یه دختر دنبال شوهر میگرده

این هنوز تو فرهنگ ما یه چیزیه که نامرسومه

همسان گزینه ای تبیان حرف نداره

بسیار کارشناسی و بسیار معتبر هستش.چندین سری در اخبار سراسری و در برنامه های مختلف پخش شده

تنها سایتی که از دولت و نظام مجوز داره

من خودم ثبت نام کردم

بله ولی این خیلی طبیعیه که پسره دنبال زن بگرده اما وفتی یه دختر دنبال شوهر میگرده این ...

درست میفرمایید 

دلایل قانع کننده بیارم میتونم قانعش کنم