2777
2789
عنوان

خانما ميشه برا سلامتيه نينيه توراهيم از ته دل يه صلوات بفرستيد.

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 30 پست
بله اوليشه بعده يکسال اقدام

خانمی ....به هرچی فک کنی همون اتفاق میوفته اگه تو زمین جو بکاری همون درمیاد اگه برنج بکاری برنج درمیاد.....پس به چیزای خوب فک کن..‌.الهی بسلامتی خیرشوببینی واسه منم دعا کن منم مامان شم منم ۱ساله تو اقدامم

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمی ....به هرچی فک کنی همون اتفاق میوفته اگه تو زمین جو بکاری همون درمیاد اگه برنج بکاری برنج درمی ...

عزيزم الهي بحق پنجتن همين ماه از چشم انتظاري دربياي.خيلي سخته ميدونم.من هم همه ي تلاشمو ميکنم خودمو سرگرم کنمو فکراي بد نکنم.اما وقتي وقتا خيلي بهم ميريزم

انقدر ارزو کنمت بلکه آرزو...از شرم ناتوانیه خود جان به سر شود💔💔💔
عزيزم الهي بحق پنجتن همين ماه از چشم انتظاري دربياي.خيلي سخته ميدونم.من هم همه ي تلاشمو ميکنم خودمو ...

نترس قربونت برم چون دفعه اولته میدونم سخته....ادم بعد چندوقتم که باردارمیشه نگرانیش بیشتره...هرچی ذهنت منحرف میشه سریع همون وقت نیت کن واسه سلامتی امام زمان وبچت ۱۴تاصلوات ویه ایت الکرسی بخونی...بعدم توکل کن خدایی که لیاقت مادرشدن کردت خودشم ازکوچولوت مراقبت میکنه....ممنونم عزیزم انشالله خدا جواب دل همه را بده به منم نظرکنه...

عزيزم الهي بحق پنجتن همين ماه از چشم انتظاري دربياي.خيلي سخته ميدونم.من هم همه ي تلاشمو ميکنم خودمو ...

خانمی دارویی چیزی مصرف کردی تا باردارشدی؟؟؟؟واسه چی ۱سال طول کشید؟؟؟

نترس قربونت برم چون دفعه اولته میدونم سخته....ادم بعد چندوقتم که باردارمیشه نگرانیش بیشتره...هرچی ذه ...

بله هميشه ذکر ميگم تااروم بشم توکل بخدااا .همين طول کشيدنه اقدام و اولين باردارمم هس استرس اورع. انشالا خدا ب همه ي منتظرا يه نيني سالم و يه حاملگي بي دردسر بده

خانمی دارویی چیزی مصرف کردی تا باردارشدی؟؟؟؟واسه چی ۱سال طول کشید؟؟؟

عزيزم من شهرستان بودم دکتر زياد رفتم اينجا سر درنمي اوردن.سونوهام سالم بود اما نميشد کلي قرص دادن فايده نداش.اومدم تهران فهميدم کمبود شديد ويتامين دي دارم يه بسته قرص خوردم همون ماه خدا برام خاست و باردار شدم

بله هميشه ذکر ميگم تااروم بشم توکل بخدااا .همين طول کشيدنه اقدام و اولين باردارمم هس استرس اورع. انش ...

قربون دل مهربونت...انشالله

عزيزم من شهرستان بودم دکتر زياد رفتم اينجا سر درنمي اوردن.سونوهام سالم بود اما نميشد کلي قرص دادن فا ...

خب خداروشکر الهی بسلامتی...چه داروهایی خوردی که بنظرت بی فایده بود؟؟؟؟

من عکس رنگی انداختم لوله چپم بسته بود بعدم پرولاکتینم بالاست دارم قرص کابرلین میخورم وروزی ۲تا متفورمین....دعاکن زودی بدنم نرمال شه وحاملگی بدون دردسر وبدون خطری داشته باشم ونی نی کوچولو ناز بیارم

من عکس رنگی انداختم لوله چپم بسته بود بعدم پرولاکتینم بالاست دارم قرص کابرلین میخورم وروزی ۲تا متفور ...

عزيزم پرولاکتين باقرص حل ميشه چيزه خاصي نيس.من تيروييد هم داشتم قرص ميخوردم. کلومفين هم خوردم اما فايده نداش ويتامين دي رو حتما چک کن.يکي از لوله ها هم باز باشن برامامان شدن کافيه.منم متفورمين ميخوردم ک خيلي جاها تعريفشو شنيدم.يه صبح و يه شب. مطمعن باش بزودي جواب ميگيري مشکله خاصي نداري.توکل بخداا.

عزيزم پرولاکتين باقرص حل ميشه چيزه خاصي نيس.من تيروييد هم داشتم قرص ميخوردم. کلومفين هم خوردم اما فا ...

اه منم تیروئید دارم یادم رفت بگم من روزی نصف قرص تیروئیدم میخورم اضافه وزنم دارم که خداروشکر ۲ماهه حدود ۶کیلو کم کردم

عزيزم پرولاکتين باقرص حل ميشه چيزه خاصي نيس.من تيروييد هم داشتم قرص ميخوردم. کلومفين هم خوردم اما فا ...

ویتامین دی کمه داروبهم داده ولی متاسفانه هر روز یادم میره بخورم...حالا از فردا حتما میخورم....امیدوارم کردی بازم

ویتامین دی کمه داروبهم داده ولی متاسفانه هر روز یادم میره بخورم...حالا از فردا حتما میخورم....امیدوا ...

اره عزيزم منم نصف ميخوردم الانم ادامه ميدم. اينا چيزاي خاصي نيس متفورمين  رو حتما ادامه بده اضافه وزنت هم حتما کم کن. قرص ويتامين دي رو هم ب هيج عنوان فراموش نکن. شک نکن ک زود جواب ميگيري. چون اين مشکلا خداروشکر علاجش همون چارتا قرصه.و حل ميشه. بزودي مامان ميشي مطمعن باش.

اره عزيزم منم نصف ميخوردم الانم ادامه ميدم. اينا چيزاي خاصي نيس متفورمين  رو حتما ادامه بده اضا ...

باشه عزیزم حتما میخورم ....واسم دعاکن توروخدا....دعاکن تا شور وذوق بچه دارم زود مامان شم