2777
2789

همش فکراي بد مياد سرم ممنون ميشم اگ برام سلامتيه بچم و اروم شدنه دلم يه صلوات بفرستيد

انقدر ارزو کنمت بلکه آرزو...از شرم ناتوانیه خود جان به سر شود💔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به روی چشم....

چرا به خودت الکی استرس میدی...

آروم باش...

ان شاالله که بارداریه راحتیو میگذرونی نی نیت صحیح و سالم میاد بغلت...

توکل به خدا...

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

بله اوليشه بعده يکسال اقدام

نگران نباش گلم تا دنیا بیاد پر استرس 

عوضش من سر این دومیه کاملا ریلکسم چون میدونم خدایی که دادتش مراقبشه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
عزیزم من فرستادم.انشاالله ک ب سلامتی ب دنیامیاد,والله هوخیرحافظا

ممنونم ازتون اجرتون با خدا.الهي امين .انشالا حاجت رواشيد

نگران نباش گلم تا دنیا بیاد پر استرس  عوضش من سر این دومیه کاملا ریلکسم چون میدونم خدایی که دا ...

بله حق باشماس اما من مدام ميترسم.توکل بخداااا

بله حق باشماس اما من مدام ميترسم.توکل بخداااا

نگران نباش عزیزم استرس سم واس نی نی گلت

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
عزیزم به روی چشم.... چرا به خودت الکی استرس میدی... آروم باش... ان شاالله که بارداریه راحتیو میگذ ...

ممنونم ازت گلم.فکرام دسته خودم نيس اما همه ي تلاشمو ميکنم. انشالا ک حاجت رواشيد.اجرتون باخدا

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢

انشالله كه سالم و سلامت بدنيا ميياد.

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))