2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی بدون برش پرینه

7257 بازدید | 150 پست

کی زایمان طبیعی بدون برش داشته اگه داشتین بگین چیکارکردین برش نخوردین من زایمان قبلیم تامقعدبرش خوردم واسه این نمیخام برش بخورم

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

دردم گرفت

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه اگه درشت نباشه خودتم خوب زور بزنی برش نمیزنن فک کنم

آخه واسه قبلی بخیه هام بازشدن رفتم مطب دوباره بخیه زدم وتنگ شدم الان میترسم بازبرش بخورم.بچم درشت نبود۳۳۰۰بود

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
ددمی کمتربرش میخوری  من هرچی گفتن توکلاسو رعایت کردم 3..4تارو خوردم ولی ماما گف مابخیه بیرونی ...

من چهل تاخوردم .دومی روراحت زایمان کردی؟

آخه واسه قبلی بخیه هام بازشدن رفتم مطب دوباره بخیه زدم وتنگ شدم الان میترسم بازبرش بخورم.بچم درشت نب ...

جاری من اولین زایمانش  بدون بخیه بود😅

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
آخه واسه قبلی بخیه هام بازشدن رفتم مطب دوباره بخیه زدم وتنگ شدم الان میترسم بازبرش بخورم.بچم درشت نب ...

برش بزنن بهتره چون بعد میتونن بخیه کنن تنگش کنن ولی برش نزنن بخیه نمیخوری زیاد همونجور شل و گشادی