2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا چیشد سز کردن؟

پیشرفتی نداشتم

درد شدید داشتم بیرون روی شدید گرفته بودم اب بدنم کم شده بود دکترمم که از اپل گفته بود بچه درشته سز کن من گوش نکرده بودم گفت این همه درد واسه دهانه رحم دوسانت خیلی زیاده خلاصه رفتیم واسه سزارین که خداروشکر راضی بودم من کوچکترین مشکلی برام پیش نیومد از روز هفتم هم اومدم خونه خودمون و تنها بودم و کارای پسرمو میکردم روز سوم چهارم هم رفتم تو حمام پتوی پسرمو شستم که همه هم دعوام کردن 

ولی بدن هرکسی با هم فرق داره عمه من بچه‌اولش و‌طبیعی اورده بود انقدر اذیت شد که دیگه گفت بچه نمیارم ولی بعد ۱۴ سال به اصرار پسرش اورد و گفت فقط سزارین الان میگه طبیعی چیه خودمو داغون کردم هیچی مثل سزارین نمیشه از طرفی دختر عموی خودم سزارین بود خیلی اذیت شد

اینارو کفتم که بگم یه نسخه رو واسه همه نمیشه پیچید

هرچند من خودم هنوزم طرفدار زایمان طبیعیم یعنی یه حسرت بزرکه که تو دلم‌ مونده

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
چطور میگن تا چند مدت بعد هم سوزش داری و حاش بی حس انگار. و جای عملش میمونه و....

خواهرشوهرم ۱۶ سال پیش سزارین شده میگه هنوز سرفه یا عطسه میکنم زیر دلمو میگیرم یا سرما میزنه اذیت نیشم ولی خداروشکر من هیچ مشکلی ندارم اکه خودمو چشم نزنم😄😄😄😄

۲۵ ماه از زایمانم گذشته

بگرد تاپیک زیاده در مورد هر نوع از زایمان . من طبیعی بودم با اپیدورال .خیلی راصی بودم . البته شر ...

میشه از دکتر و بیمارستانت و اینکه بعد اپیدورال چطور بود بگی ؟

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
خیلیا میگن ما سز شدیم حالمونم خوبه اما تعریف هرکسی از حال خوب متفاوته من تا خودم اون شخص رو بررسی نک ...

عزیزم میشه تفاوت بچهای طبیعی و سز رو بگی؟ منم زایمان اولم طبیعی بودم و خیلی راضیم

میشه از دکتر و بیمارستانت و اینکه بعد اپیدورال چطور بود بگی ؟

من بیمارستان نفت بودم . دکتر میترا دادو . بعد اپیدورال واقعاا دردا کم میشه ولی قطع نمیشه هااا. خیلی اتفاق خاصی نمیفته تا ده دقیقه روی تخت بودم بعدش اجازه دادن بیام پایین .

خیلیا میگن ما سز شدیم حالمونم خوبه اما تعریف هرکسی از حال خوب متفاوته من تا خودم اون شخص رو بررسی نک ...

میشه بگید دچار چه مشکلاتی شدین؟؟؟

من حاضرم بیام منو بررسی کنی واقعا خوبم از بعذ زایمانمم انواع و اقسام چکاپ و دادم حتی سونو هم دادم ولی فقط از چسبندکی رحم میترسم که دکتر میگفت اگه هم باشه با سونو نشخص نمیشه من که سونوم از همه لحاظ خوب بود

خواهرشوهرم ۱۶ سال پیش سزارین شده میگه هنوز سرفه یا عطسه میکنم زیر دلمو میگیرم یا سرما میزنه اذیت نیش ...

اینا واقعا ب خاطر رسیدگی نکردن اینجورین یا واقعا عوارض سزارینه

💝