2777
2789

از صبح بود ولی خیلی شدید نبود شب یهو شدت پیدا کرد دیفین هبدرامین قرقره کردم گلومو با شال بستم نمیدونم چیکار کنم خیلی میسوزه صبح زودم بیدار میشم وای خدایا من چیکاز کنم اخه نصف شب 

تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️

آب نمک غرغره کن آبلیمو و عسل ابجوش و عسل 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین کارو کردم اصلا اثر نداره رو ویروس جدید فقطططط اموکسی کلاو

نداریم اموکسی سیلین خوردم انگاز تیر خوردم اونجوری میسوزه حتی میترسم حرف بزنم دردم دارم میسوزه

فردا صب حتمن برو دکتر آمپول سرم بزن بیا یا اگه حالت بده الان برو

اخه فقط گلومه هیچ علائم دیگه ای ندازم

بلهخاصیت ضد التهابی داره و برای درمان عفونت های ناشی از سرما خوردگی موثرهمخصوصا پونه

پونمون تموم شده فقط زنجبیل دارم

من اینحور مواقع آموکسی سیلین و‌ سرماخوردگی رو باهم میندازم 

چندساعت بعدش دمنوش پونه رو داغ داغ میخورم 

آب نمک قرقر میکنم 

حموم داغ میرم 

چندشب اینارو انجام دادم خلطم نرم شد ریخت بیرون 

پونمون تموم شده فقط زنجبیل دارم

اگه زنجبیل تازه هست رنده کن بریز تو چایی

اگرم پودرشه بازم بریز تو چایی که زیاد مزش اذیتت نکنه

آواکادو سایت🥑                                                            

نداریم اموکسی سیلین خوردم انگاز تیر خوردم اونجوری میسوزه حتی میترسم حرف بزنم دردم دارم میسوزه

وای منم به دکتر گفتم انگار چوب از وسط نصف شده تو گلوم گفت گلوت ورمه من اموکسی سلین و استامینوفن و سرماخوردگی عسل به  هرچی بگی فقط اموکسی کلاو فردا زود برو دم داروخونه

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏