اینا واقعا ب خاطر رسیدگی نکردن اینجورین یا واقعا عوارض سزارینه
خواهرشوهرمو مطمئنم که مادرشوهرم حسابی بهش رسیده از همه لحاظ چه تغذیه چه حسمی خودش میگه تا چهل روزمن زخمشو بعد حمام سشوار میکشیدم ضدعفونی میکرده خلاصه خیلی بهش رسیده
شنیدم تو سزارینه فقط واسه همین نکران شدم پس ربطی به نوع زایمان نداره
نه فقط مال جراحیه
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
من فاصله دردام ۵ دقیقه بودم رفتم بیمارستان گفت ۴ سانتی خونمون نزدیک بود گفت برو دو ساعت دیگه بیا رفتم سه ساعت تو خونه ورزش کردم و دوش گرفتم خودشون از بیمارستان زنگ زدن گفتن کجایی بیا بابا😅 رسیدم بیمارستان ۷سانت بودم. یک ساعت بعد فول شدم ولی بچه پایین نیومد دکترم هم گفت ممکنه اصرار کنیم به طبیعی بچه تو کانال گیر کنه الان که مجبورم دخالت کنم سزارین میکنم
اره عزیزم خوب بود.انقد ترسیده بودم از طبیعی ک دعا دعا میکردم سزارینم کنن سر بچه گیر کرده بود داخل لگن واس همین منو سزارینم کردن سوزن بیحسی ک زدن کل تنم بیحس شد نفس راحت کشیدم وقتی هم پسرم دنیا اومد گفتم نشونش ندین فقط بگین سالمه یا نه😍😍
خدایا اگر من بد کردم ، تو را بندهای دیگر بسیار است. اگر تو با من مدارا نکنی مرا خدایی دیگر کجاست؟💗