2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید من خوش زا نبودم نمیدونم ولی شش ساعت درد طبیعی کشیدم مردم و زنده شدم اخر سزارین شدم ولی اصلا اذیت نشدم اصلااا بعد دو هفته ام یه اتفاقی پیش اومد که محبور به دویدن شدم و بازم‌ مشکلی پیش نیومد واسم

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
من تصمبم سزارین هست اما اونقد ازش بد شنبدم تو همین سایت ک زده شدم هذچند ک اطرافیانم از ده نفر نه نفر ...

خیلیا میگن ما سز شدیم حالمونم خوبه اما تعریف هرکسی از حال خوب متفاوته من تا خودم اون شخص رو بررسی نکنم ازش قبول نمیکنم که حالش خوبه... 

فقط درد بعد عمل که نیست مم به شخصه دچار مشکلاتی شدم که دکتر ها گمانشونم نمیبرد بخاطر سز باشه  جدای از اینکه واقعا بچه سز با طبیعی قابل قیاس نیست

من هردوش رو داشتم تفاوت کاملا محسوسه

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
شاید من خوش زا نبودم نمیدونم ولی شش ساعت درد طبیعی کشیدم مردم و زنده شدم اخر سزارین شدم ولی اصلا اذی ...

چطور میگن تا چند مدت بعد هم سوزش داری و حاش بی حس انگار. و جای عملش میمونه و....

💝
ببخشيد كدوم شهريد؟و اينكه واقعا درد حس نميشه؟روند زايمان چقد كند شد؟راه ميتونسي بري يا خوب زور بدي؟

من تهرانم . اینجور نیست که دردا رو کلا از بین ببره . تا حدود ۶۰ الی ۷۰ درصد کمتر میکنه دردو . مال منو کمتر از مقدار معمول زدن قشنگ بعدش راه میرفتم . البته اینو بعد زایمان متوجه شدم . ساعت ۱۲ تزریق کردند و ۳ بچه م دنیا اومد . دکتر گفت میتونستم مجدد تزریق کنم ترسیدم روند زایمان کند شه 😐 

متخصص بیهوشی تزریق کرد مشکل خاصی مثل کمردرد و سردرد هم نداشتم بعدش .