بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
من هر دو زایمانو داشتم هر دوش خوب بود ولی از طبیعی راضیترم
بعد طبیعی درد زایمان کاملا از بین میره ولی دیگه اونقدرام راحت و بی درد نیستی
بالاخره خسته و کوفته ای
ولی بهبودیش سریعه سر دو هفته دیگه میدویدم ولی بعد سزارین تا مدتها اروم راه میرفتم
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
ببین عزیزم زایمان مثل یه هندونه سر بسته است،، هر آدمی شرایط خاص خودشو داره،، تا انجام ندی بهترینش. دستت نمیاد،، یکی میگه طبیعی چون وایه اون خوب بوده،، یکی میگه طبیعی خوب نیست حتما براش خوب نبوده و با بدنش سازگاری نداشته،، و همینطور در مورد سرارین ،،، سعی کن با توجه به بدنت، روحیت و توصیه صادقانه دکترت روشت رو انتخاب کنی چه بسا راضی باشی یا حتی ناراضی
بستگی داره دوستم بعد زایمان طبیعی بواسیر گرف عملش کردن
من بعد سزارین دچارش شذم الان چهار ساله
فکر کنم عمل لازمم
این بواسیر و ... مربوط به حاملگیه بیشتر و یبوست
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔