2777
2789
عنوان

یه نذری ک حاجت بده

| مشاهده متن کامل بحث + 24904 بازدید | 103 پست
باشه امیدوارانه از امروز میخونم . همین ۷ تا رو میگی دیگه؟ هفت تا یس ؟؟

نه عزیزم الان برات میگم تل نمیاد بالا که برات کاملشو بفرستم،اگه دوست داشتی میتونی توو تایپیک ۱۲۴۰۰صلوات هم بیای مخصوصا که به نیت سلامتی و ظهور امام زمانه،هر کی خودش میخونه و هر روز آمار میدین برای دلگرمی بقیه ،شروعش با خودته پایانشم با خودته مثلا طوری نیست که زمان محدود باشه یا تعداد محدود باشه ایشالله خدا کمک کنه تا همیشه ادامه پیدا کنه

پروردگارا هیچ گاه مرا به حال خودم وا مگذار،ای قادر متعال ای بخشنده ی بزرگوار طاعت و بندگی جانانه ات را به تمام بندگانت عطا بفرما،ای مهربانترین مهربانان.اللّهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم عزیزم قابل باشم حتما منم خیلی التماس دعا دارم حتما کتاب با زهرا شهید تورجی زاده رو دانلود کن بخون تا قشنگ ارتباط برقرار کنی برا منم وقتی باهاش ارتبط گرفتی برا منم خیلی خیلی دعا کن،ایشالله خدا دلتو شاد کن من که جیگرم پاره پاره است بسکه غصه خوردم ولی خیلی امیدوارم

پروردگارا هیچ گاه مرا به حال خودم وا مگذار،ای قادر متعال ای بخشنده ی بزرگوار طاعت و بندگی جانانه ات را به تمام بندگانت عطا بفرما،ای مهربانترین مهربانان.اللّهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷🌷🌷
چشم عزیزم قابل باشم حتما منم خیلی التماس دعا دارم حتما کتاب با زهرا شهید تورجی زاده رو دانلود کن بخو ...

به حق امام زمان خدا امروز یه نگاه بهمون بندازه مشکلمون حل شه مشکلات من ک فقط معجزه میخواد

به حق امام زمان خدا امروز یه نگاه بهمون بندازه مشکلمون حل شه مشکلات من ک فقط معجزه میخواد

الهی آمین 

سلام عزیزم

من 40 روز سوره یس و تجربه کردم همیشه نتیجه گرفتم...

60 تا یس برای حضرت حمزه (ع) نیت کردم هنوز نخونده بودم حاجت گرفتم!

آیه الکرسی روزی بالای 50 تا خیلی حاجت میده...

مناجات امیرالمومنین (ع) خیلی حاجت میده...

سوره ملک شبها قبل از خواب 40 شب خیلی عالیه ...

صلوات با وعجل فرجهم اصلا معجزه میکنه ... هیچی به اندازه ی صلوات راه گشا نیست ...

من از ذکر حسبنا الله و نعم الوکیل حاجت گرفتم 14 هزار بار گفتم...(فقط همین! دیگه اضافی نداره !!)

ذکر افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد خیلی حاجت میده...

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین روزی بالای 700 تا حاجت میده ...

40 روز روزی 133 بار (( یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف لی کربی بحق اخیک الحسین)) من حاجت گرفتم!

حدیث کسا 40 روز تقدیم به 5 تن خصوصا حضرت زهرا(س) من حاجت گرفتم...

دعای جوشن کبیر 40 روز معرکه اسسسسسسسسسسسسسسسسسسس

این که فرستادم برات از سوگل سادات بود که قبلا همیین تایپیکی که من افتتاحش کردم دوباره این دوست عزیزمون گذاشته بوده،گفته بود که از اینا حاجت گرفته،ایشالله خدا یه جوری خوشحالت کنه که فکرشم نکنی

[QUOTE=61617060]باشه امیدوارانه از امروز میخونم . عزیزم به نظرت منم حاجتمو میگیرم دیگه[/QUOTE

ایشالله به امید خدا با امید کامل پیش برو آجی خدا کمکت میکنه،برای ازدواج ختم ۲۱ روزه ی سوره ی طه هام خیلی خوبه عالیه توو این کاناله ببین گفتن حاجت رواای هاشو این کاناله که بعد این ختم گذاشته آیدیشو این ختم بود میگفتما

یک ختم بسیارعالی ومجّرب👇

ختم جوشن کبیر به همراه سوره یس

به این صورت که،روز اول بند1 جوشن کبیر رو با یک مرتبه یس بخوانید،فردا بند دوم جوشن کبیر رو با یس بخوانید...به همین صورت تابنداخر

اگرمیخواین زودتر تموم بشه،میتونید دو بند دوبند بخونید بادوتا یس

مثلا،امروز بند1و2 به همراه دوتایس

فردابند3و4..به همراه دوتایس

پس فردا،بند5و6...به همراه دویس

تاصد فراز جوشن کبیرتموم بشه

این ختم اینقدر مجّرب است که حتی ممکن است اواسط ختم حاجت بگیرید.

اماتاآخرختم ادامه بدهید👌

ان شاالله که حاجت رواشوید🙏

بسیارحاجت میده👌

🌾 @hajat96

[QUOTE=61617060]باشه امیدوارانه از امروز میخونم . عزیزم به نظرت منم حاجتمو میگیرم دیگه[/QUOTE ایشال ...

باشه عزیزم 

ممنونم 

امتحان میکنم 

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
چشم عزیزم قابل باشم حتما منم خیلی التماس دعا دارم حتما کتاب با زهرا شهید تورجی زاده رو دانلود کن بخو ...

الان نماز میخونم اگه خدا حرفمو قبول کنه با روسیاهیم برات دعا میکنم غصه ها یکجا از دلت کنده بشه و دلت شاد شه

قوربونت برم منم همش روو نماز توو فکرتون بودم اتفاقا ببین سوره ی حشر و نصر رو شروع کن ایشالله حاجتتو میگیری به دلم افتاده،هیچی اتفاقی نیست توو این دنیا،خواهر من و دوستش حشر و نصر میخوندن بعد نماز صبح

باشه عزیزم  ممنونم  امتحان میکنم

نماز صبحات اگه قضا نشه خیلی عالیه.

محمد رضا محمد که میشه ۹۲تابعد رضا هم میشه ۱۰۰۱ میشه ۱۰۹۳تا  ایشالله که زود زود حاجتتو میده عزی ...

جریان این چیه من متوجه نشدم