سلام بچه ها یه نذری بگین ک خیلی زود حاجت میده من الان تو شرایط حساس و سختی ام میخوام آروم شم و خدا به روم نگاه کنه احساس میکنم خدا ولم کرده هرچی صداش میکنم جواب نمیگیرم😢
این چله نیست عزیزم نذر میکنی برای شهید محمد رضا تورجی زاده یا یس میخونی یا حدیث کسا ۵تا بعد یا هم میتونی به عدد ابجد اسمش که ۱۰۹۳هست صلوات بفرستی
پروردگارا هیچ گاه مرا به حال خودم وا مگذار،ای قادر متعال ای بخشنده ی بزرگوار طاعت و بندگی جانانه ات را به تمام بندگانت عطا بفرما،ای مهربانترین مهربانان.اللّهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷🌷🌷
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ۲۵روز خوندم در کنارش برای یه بنده خدا هم نائب شده بودم کمردرد شدید اجازه نداد ادامه بدم میخواستم ازدواجم با شخص خاصی جور کنه بعدش به طرز عجیبی آرامش گرفتم و اون بنده ی خدا هم از ذهنم پاک شد بعد فهمیدم تا به صلاحم نبوده و شکر کردم خدارو که نشد
پروردگارا هیچ گاه مرا به حال خودم وا مگذار،ای قادر متعال ای بخشنده ی بزرگوار طاعت و بندگی جانانه ات را به تمام بندگانت عطا بفرما،ای مهربانترین مهربانان.اللّهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷🌷🌷
اینو یکی از نزدیکانم خوند بعدش همزمان با یه خواستگاری که خیلی وقت بود داشت ولی شرایطش مناسب نبود چنتا خواستگار دیگه اومد براش بهمن خوند خواستگارا اردیبهشت پیداشون شد
فکر کنم اشتباه گفتیا انگار اون دوستمون میگفت به حروف اسمیه خودش و پسره به ابجد ایه الکرسی خونده ها
این یه نذر دیگست اونم یه نذر دیگست
پس اونیکه گفتم هم درسته؟ به تعداد ابجد حروف دونفر ایه الکرسی؟
اره عزیزم اینم خودم نوشته بودم،عدد ابجد اسمتو بل طرف مقابل حساب میکنی آیت الکرسی میخونی
اون خانمه که بعد ۶ماه حاجت گرفته بود،بعد آیت الکرسی هم فقط تا هو العلی العظیمه،نوشنه بود یه جا به عدد ابجد اسم خودتم بخونی گشایش حاصل میشه برات