2777
2789
عنوان

یه نذری ک حاجت بده

| مشاهده متن کامل بحث + 24904 بازدید | 103 پست
جریان این چیه من متوجه نشدم

این چله نیست عزیزم نذر میکنی برای شهید محمد رضا تورجی  زاده یا یس میخونی یا حدیث کسا ۵تا بعد یا هم میتونی به عدد ابجد اسمش که ۱۰۹۳هست صلوات بفرستی

پروردگارا هیچ گاه مرا به حال خودم وا مگذار،ای قادر متعال ای بخشنده ی بزرگوار طاعت و بندگی جانانه ات را به تمام بندگانت عطا بفرما،ای مهربانترین مهربانان.اللّهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو خودت خوندی ؟ حاجت گرفتی؟

من ۲۵روز خوندم در کنارش برای یه بنده خدا هم نائب شده بودم  کمردرد شدید اجازه نداد ادامه بدم میخواستم ازدواجم با شخص خاصی جور کنه بعدش به طرز عجیبی آرامش گرفتم و اون بنده ی خدا هم از ذهنم پاک شد بعد فهمیدم تا به صلاحم نبوده و شکر کردم خدارو که نشد

پروردگارا هیچ گاه مرا به حال خودم وا مگذار،ای قادر متعال ای بخشنده ی بزرگوار طاعت و بندگی جانانه ات را به تمام بندگانت عطا بفرما،ای مهربانترین مهربانان.اللّهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷🌷🌷
اینو خودت خوندی ؟ حاجت گرفتی؟

اینو یکی از نزدیکانم خوند بعدش همزمان با یه خواستگاری که خیلی وقت بود داشت ولی شرایطش مناسب نبود چنتا خواستگار دیگه اومد براش بهمن خوند خواستگارا اردیبهشت پیداشون شد

نه منظورم اینه از خدا بخوامش خواستم نامعقوله؟

خدا عاشقه بنده هاشه. عشق بین بنده هاش رو هم دوست داره.

خواستت عالیه. انشالله به عشقت میرسی.

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
خدا عاشقه بنده هاشه. عشق بین بنده هاش رو هم دوست داره. خواستت عالیه. انشالله به عشقت میرسی.

ولی فکر نمیکنم اون منو بخواد چون اگه میخواست بهم نزدیک میشد.من میخوامش

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

ولی فکر نمیکنم اون منو بخواد چون اگه میخواست بهم نزدیک میشد.من میخوامش

همین یعنی انرژی منفی یعنی افکار اشتباه.

به این حرفها فکر نکن فقط دعا کن و انرژی مثبتت رو به طرفش بفرست.

این چله نیست عزیزم نذر میکنی برای شهید محمد رضا تورجی  زاده یا یس میخونی یا حدیث کسا ۵تا بعد یا ...

فکر کنم اشتباه گفتیا

انگار اون دوستمون میگفت به حروف اسمیه خودش و پسره به ابجد ایه الکرسی خونده ها

همین یعنی انرژی منفی یعنی افکار اشتباه. به این حرفها فکر نکن فقط دعا کن و انرژی مثبتت رو به طرفش بف ...

از یه چیزی میترسم.اینکه چیزیو بزور از خدا بخوام و چیزی دیگه رو بگیره خدا نکرده

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

فکر کنم اشتباه گفتیا انگار اون دوستمون میگفت به حروف اسمیه خودش و پسره به ابجد ایه الکرسی خونده ها

این یه نذر دیگست اونم یه نذر دیگست

پس اونیکه گفتم هم درسته؟ به تعداد ابجد حروف دونفر ایه الکرسی؟

اره عزیزم اینم خودم نوشته بودم،عدد ابجد اسمتو بل طرف مقابل حساب میکنی آیت الکرسی میخونی

اره عزیزم اینم خودم نوشته بودم،عدد ابجد اسمتو بل طرف مقابل حساب میکنی آیت الکرسی میخونی

مرسی.

این جقدر بعد حواب میده؟

لامصصب سیصد چهارصدتا میشه

اون خانمه که بعد ۶ماه حاجت گرفته بود،بعد آیت الکرسی هم فقط تا هو العلی العظیمه،نوشنه بود یه جا به عدد ابجد اسم خودتم بخونی گشایش حاصل میشه برات