2777
2789
عنوان

یه نذری ک حاجت بده

| مشاهده متن کامل بحث + 24904 بازدید | 103 پست
انشا الله هممون حاجتمون براورده شه تو دعاهاتون منو یادتون نره... مرا دعا کن شاید تو از من به خدا نز ...

حتما عزیزم🌹🌹❤❤😍😍

یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌
نه شخص خاصی مدنظرش نبود ولی گفته بود فقط یکی باشه که سالم باشه بعد که ازدواج کردن دامادمون گفته من ت ...

خداروشکر. انشالله خوشبخت بشه.

ما هم به ارزومون برسیم.

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من از یس خیلی حاجت گرفتم . 7 روزش هم خیلی خوبه 7 روز روزی 1 بار بخون .

یعنی کلا ۷ تا؟؟؟ چله نگیرم؟

همین حاجت میده؟

خودت گرفتی؟

حتما تمام سعیمو میکنم با اینکه چند ماهه قول میده و نمیاد...

عزیزم علاوه بر دعا باید خودتم تلاش کنی و بهترین راه رفتن پیش یه مشاور معتبره نه از این الکیا

یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌
خواهرت شخص خاصی مد نظرش بود؟؟ یا دوستش چی؟؟ انقدر چهل روز چهل روز خوندما خسته شدم. تازه تادعلیم تمو ...

عزیزم نگران نباش ایشالله حاحتتو میگیری  من خیلی توو اینترنت سرچ میکنم یه خانمی گفته بود هر روز ۱بند از جوشن کبیر رو با توجه کامل به معنیش میخوندم و بعد یک یس هم می خوندم خیلی زود حاجت میده فقط دیگه اولشم گرفتی تا آخر باید ادامه بدی،با امید بخون میگه از نظر روانشناسی میگن که وقتی یه جیزیو میخواین فک کنیین که هی مراحلشو داره طی میکنه و هی تصور کنید که کم کم میرسین بهش،بعد امام صادق ع هم فرمودن که هر وقت حاجتی داری فکر کن که پشته دره یعنی هنوز نرسیدی بهش ولی امید داری که  بهش میرسی،این ختم صلوات که من تایپیک زدم و شروع کردم از دیروز یه آرامش عجیبی گرفتم.

پروردگارا هیچ گاه مرا به حال خودم وا مگذار،ای قادر متعال ای بخشنده ی بزرگوار طاعت و بندگی جانانه ات را به تمام بندگانت عطا بفرما،ای مهربانترین مهربانان.اللّهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷🌷🌷
خیلی ممنون گلم عدد ابجد اسمش نمیدونی چنده؟ من وارد نیستم

محمد رضا محمد که میشه ۹۲تابعد رضا هم میشه ۱۰۰۱ میشه ۱۰۹۳تا 

ایشالله که زود زود حاجتتو میده عزیزم شک نکن

پروردگارا هیچ گاه مرا به حال خودم وا مگذار،ای قادر متعال ای بخشنده ی بزرگوار طاعت و بندگی جانانه ات را به تمام بندگانت عطا بفرما،ای مهربانترین مهربانان.اللّهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷🌷🌷
حتما تمام سعیمو میکنم با اینکه چند ماهه قول میده و نمیاد...

یکی به عدد ابجد اسم خودش و طرف مقابلش آیت الکرسی خونده بود بعد ۶ماه اومده بود خواستگاریش میگه اون اصلا منو ندیده بود همینجا بود که گفته بود

عزیزم نگران نباش ایشالله حاحتتو میگیری  من خیلی توو اینترنت سرچ میکنم یه خانمی گفته بود هر روز ...

باشه امیدوارانه از امروز میخونم .

عزیزم به نظرت منم حاجتمو میگیرم دیگه