2777
2789
عنوان

یه نذری ک حاجت بده

24903 بازدید | 103 پست

سلام بچه ها یه نذری بگین ک خیلی زود حاجت میده من الان تو شرایط حساس و سختی ام میخوام آروم شم و خدا به روم نگاه کنه احساس میکنم خدا ولم کرده هرچی صداش میکنم جواب نمیگیرم😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون لحظه میخونی یا بعد از براورده شدن؟

گلماز وقتی نیت میکنم شروع میکنم به خوندن روزی 10 تا خدا میدونه به 20 نرسیده گره از کارام وا شده......بعدم ادامشو میخونم....

حماقت یعنی  صادق بودن با کسی که سیاست دارد  

نون ندر کن به فقیر بدی

من نون نذر می کنم بعد پولشو میدم به نونوا میگم فقیر اومد بهش نون بدین

یه بنده خدایی هم می گفت نمک نذر کنین به نیت حضرت زهرا بدین به فقیر اونم براش نمک جواب میداد 

ولی به نظرم هر کسی یه چیزی براش جواب میده

یکی ۵ تا صلوات یکی یه چیز دیگه

اگرم مادر دارین یه چیزی نذر کنین بدین به مادرتون اگرم در قید حیات نیستن می تونین براشون چیزی نذر کنین بخونین یا بیرون بدین 

نذر مادر هم خیلی جواب میده

انشاالله هرچی از خدا می خواین خوبشو زود بهتون بده با خیر و صلاحتون

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
گلماز وقتی نیت میکنم شروع میکنم به خوندن روزی 10 تا خدا میدونه به 20 نرسیده گره از کارام وا شده..... ...

خوش به حالت .

باشه منم شروع میکنم.

خداکنه به منم جواب بده

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم

نذر حضرت معصومه کن چیزی 

باورت نمیشه من تصادف کرده بودم  من مقصر بودم نیم ساعت منتظر افسر بودیم طرف کلیم ادعا داشت گفتم یا حضرت معصومه صدتا صلوات نذرت این خودش الان ول کنه بره بیخیال شه چند تا صلوات فرستادم 

پنج دقیقه بعد افسر اومد طرف تا افسرو دید گاز داد در رفت ! فک کنم گواهینامه نداشته احتمالا یا هرچی 

من لیمووییی  بودم ولی اون هلوییییی دوست داشت . من واسش دریا بودم ولی اون از این تشت قرمز پلاستیکیا دوست داشت 
خوش به حالت . باشه منم شروع میکنم. خداکنه به منم جواب بده

بخدا خیلی کمکم کرده ....و از خدا بخواه که اگر به صلاحمه گره از کارام برداشته بشه

حماقت یعنی  صادق بودن با کسی که سیاست دارد