2777
2789
عنوان

یه نذری ک حاجت بده

| مشاهده متن کامل بحث + 24903 بازدید | 103 پست
نون ندر کن به فقیر بدی من نون نذر می کنم بعد پولشو میدم به نونوا میگم فقیر اومد بهش نون بدین یه بن ...

نذر مادر!!!

تاحالا نشنیده بودم.

مثلا کادو بدم بهش؟

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ما نذر  صلوات داریم  یه کم زیاده ولی خیلی حاجت میده شرایطش توو تایپیکه من از وقتی شروع کردم واقعا آرامش گرفتم 

شروع و پایانشم دست خودتونه

حاجت روایی ها رو صفحه ی ۵ زدم اگه دوست داشتین یه سر بزنین😊

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1836839/افتتاح-دوباره-تایپیک-۱۲۴هزار-صلوات-به-نیت-ظهور-و-سلامتی-امام-زمان-و-حاجت-روایی-ب

پروردگارا هیچ گاه مرا به حال خودم وا مگذار،ای قادر متعال ای بخشنده ی بزرگوار طاعت و بندگی جانانه ات را به تمام بندگانت عطا بفرما،ای مهربانترین مهربانان.اللّهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷🌷🌷
بخدا خیلی کمکم کرده ....و از خدا بخواه که اگر به صلاحمه گره از کارام برداشته بشه

راستش من یه بار خوندم اصلا باورم نمیشد حاجتم براورده شه 

بعد از یک سال و نیم ، یه اتفاقایی افتاد. شاخ دراوردم.

البته نصفه نیمه شدا

نذر مادر!!! تاحالا نشنیده بودم. مثلا کادو بدم بهش؟

آره یه چیزی واسش بخر

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
راستش من یه بار خوندم اصلا باورم نمیشد حاجتم براورده شه  بعد از یک سال و نیم ، یه اتفاقایی افت ...

من خیلی باهاش  حاجت گرفتم...البته خواسته های معقولا...مثلاپیدا شدن خانه مناسب....تو زمانی که به اندازه پولمون اصلا پیدا نمی شد......پیدا شدن کار خوب برای همسرم

حماقت یعنی  صادق بودن با کسی که سیاست دارد  
من خیلی باهاش  حاجت گرفتم...البته خواسته های معقولا...مثلاپیدا شدن خانه مناسب....تو زمانی که به ...

والا ماله منم معقوله. اصلا ماورای معقوله.

از امروز میخونم .

کی بخونم؟ بین ظهر و عصر یا بعدش؟

میشه چهل تا رو پشت هم خوند؟

نمیدونم عزیزم من از اول ماه رمضان شروع کردم توکل بر خدا نمیدونم خدا جوابمو میده یا نه

یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌