2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 31 پست
والا.....یعنی همش باید با استرس زندگی کرد بخاطر یه اشغال خیانتکار.....خوبه خیانتکارا مدافع هم دارن.. ...

هرچیزی درست میشه جز ذات خراب 

پرتو نیکان نگیرد انکه بنیادش بد است

ما در زندگی مرتبا با درسهای تازه ای روبرو می شویم و تا زمانی که درسی را یاد نگیریم مجبور به گذراندن دوباره آن هستیم"
خودشم نشونت داد ؟ چطوری متوجه فیلمه شدی /؟

نه مگه دیوونست 

یه فلش دادشتم تو فیلم داشتم هرچی دنبالش گشتم پیداش نکردم تا اینکه گفت من محتویات گوشیمو ریختم تو فلشه و فیلمای تورو پاک کردم ولی خب من شک کردم ک اگ محتویاته گوشیشه چطوره ک فلشه نیستو قایمش کرده خیلی شک کردم از شهرمونم ک اومدم پیشش خونه خودمون گفت دوست از تهران اومده بودن اینجا بانامزدش یه روز موندن تو خونه جلوی در دسشویی ببین موی مشکی افتاده من شکم بیشتر شد یه چیزی تو دلم میگفت کار خودشه خودش زن آورده یه چیزی تو دلم میگفت تو فلش عکس و فیلم خودشه تو وقتی خوابید از جیب شلوارش فلشو پیدا کردمو نگاه کردم دیدم بله همون خانوم مشکی رو خودش آورده بوده

کمربند یک مرد حریم خاصی دارد: ✌جا اگر باز شود,شلوار از پای انسانیتش می افتد:💥یکی برای لذت با نامحرم 💥و دیگری برای تنبیه تنها محرمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.