2777
2789
عنوان

کسایی که تردمیل دارن بیان

500 بازدید | 35 پست

من یه کم چاقم....البته فقط یه کم 90 کیلوأم ،تو ورزش کردن و باشگاه رفتن خیلی تنبلم،تصمیم دارم تردمیل بخرم،میخواستم ببینم کسی بوده که با تردمیل داشته باشه و وزن کم کرده باشه،خدایی تأثیر داره یا خریدنش الکیه؟؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به همت خودت داره 

اگه زانو درد نداری و میدونی که انجام میدی بخر 

اکه انحام بددوی مرتب آره کم میکنی ختما

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

همین که اعتماد بنفس داری وبا وزن ۹۰ فکر میکنی یکم فقط یکم چاقی این واسه شروع عالیه🤗

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

بله من ندارم و خوب وزن کم میکنی

فقط یه چیزی

به ۹۰ کیلو میگی : فقط یه کمی چاقم ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁

خوبه ولی اگه واقعا مداوم استفاده کنی و بعد یه مدت جالباسی نشه😁

مــن کــه اصــرار نــدارم تــو خــودت مــخــتـارے یــا بــمـان یــا کــه نــرو یــا نـــگـــهـــت مے دارم  
من خریدم خوبه ها دورچه هم خریدم  ولی باشگاه ی چیز دیگس

کدومش بهتره   ؟

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          
همین که اعتماد بنفس داری وبا وزن ۹۰ فکر میکنی یکم فقط یکم چاقی این واسه شروع عالیه🤗

اتفاقا عالی نیست دیگه ،خخخخخخ باعث میشه فک کنه فقط یکم چاقه خخخخخخ

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

کدومش بهتره   ؟

صد درصد تردمیل 

منم هردورو دارم 

بله من ندارم و خوب وزن کم میکنی فقط یه چیزی به ۹۰ کیلو میگی : فقط یه کمی چاقم ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! ...

اشتباه نوشتم 

من دارم 

ولی استارتر ۴۰ کیلو قشنگ اضافه وزن داری

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁