من یه کم چاقم....البته فقط یه کم 90 کیلوأم ،تو ورزش کردن و باشگاه رفتن خیلی تنبلم،تصمیم دارم تردمیل بخرم،میخواستم ببینم کسی بوده که با تردمیل داشته باشه و وزن کم کرده باشه،خدایی تأثیر داره یا خریدنش الکیه؟؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
همین که اعتماد بنفس داری وبا وزن ۹۰ فکر میکنی یکم فقط یکم چاقی این واسه شروع عالیه🤗
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
همین که اعتماد بنفس داری وبا وزن ۹۰ فکر میکنی یکم فقط یکم چاقی این واسه شروع عالیه🤗
اتفاقا عالی نیست دیگه ،خخخخخخ باعث میشه فک کنه فقط یکم چاقه خخخخخخ
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️