من یه کم چاقم....البته فقط یه کم 90 کیلوأم ،تو ورزش کردن و باشگاه رفتن خیلی تنبلم،تصمیم دارم تردمیل بخرم،میخواستم ببینم کسی بوده که با تردمیل داشته باشه و وزن کم کرده باشه،خدایی تأثیر داره یا خریدنش الکیه؟؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوچرخه اولا برای کسایی که زانودرد دارن اصلا خوب نیست ،بعدشم من فک میکنم بیشتر به درد فرم دهی میخوره تا کم کردن وزن ،من که هرچی کار میکنم باهاش نه ضربان قلبی بالا میره آنچنان،نه عرقی ،نه خستگی
کلا تردمیل خیلی بیشتر کالری میسوزونه
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
بدون رژیم تاثیر خاصی نداره. با رژیم عالیه. ولی نباید تنبلی کنی. من ده ساله هر روز استفاده می کنم. هیچ مشکلی نداشتم. کلی فایده ازش دیدم. هیچ ضرری ندیدم.