2777
2789
سلام خانما کسی میدونه اعتبار دیجی پی رو از دیجی کالا نقد کنم یادمه اینجا یکی گفت میشه طلای دیجیتال خ ...

برو قسمت طلای دیجیتال

خرید بزن 

بعد چند گزینه داره اون قسمت رو تیک بزن

تمام

بعدش بفروشش تا دوسه روز واریز میشه

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

شما همون خانومی هستید که آموزش کیک کافه رو توی تاپیک آشپزی گذاشتید .؟برای کافه ها کیک درست می‌کردید ...

درمورد پاراگراف دوم پست تون 

بله منم همین فکرومیکنم خداروشکر دیگه کسی نگران کسب درامد معصومه خانوم ازکانال نیست 

وااای به حال ما با قضاوت هامون 

دارم باین فکرمیکنم ماکه محبوبیت یه نفر رواونم حتی تومجازی  که هییچ اسیبی برامون نداره نمیتونیم ببینیم وتحمل کنیم توواقعیت چیکارمیکنیم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رویا جون کجایی 

دقیقا کجایی

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

برو قسمت طلای دیجیتالخرید بزن بعد چند گزینه داره اون قسمت رو تیک بزنتمامبعدش بفروشش تا دوسه روز واری ...

ممنون عزیزم از راهنمایت برای فروش چه قدر کارمزد کم میکنه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
ماشالله نمره ش تو همه چی بیسته مخصوصا قهر کردن !! آدمی که کل شهر عاشقشن !!!!! همه کاراش درسته !!!! ن ...

وای که دیگه آدم دلش نمیاد اصلا این تاپیک رو بخونه...

من سالهاست دارم این تاپیک رو میخونم...

واقعا شما تو چه مقام و جایگاهی هستید که آدما رو قضاوت میکنید...زیر نظر می‌گیرید...بترسید از دلی که با تک تک کلمات تون می‌شکنید...

چه خوب که با رفتن معصومه چهره واقعی خیلیا رو شد...

به جای اینکه راهکار بدید  تخریب میکنید...

چرا وقتی میبینید کسی محبوبه بهتون برمیخوره

خوب تو همه چی ۲۰باشه چرا شما اذیت می‌شید...

والا ایشون کسی رو مجبور نکرده حرفاشون رو بخونن

ما ساده و تقلید کار...شما چرا اذیت می‌شید...

واقعا وای به حال اطرافیان امثال شما...

من ۴۷سالمه با تحصیلات بالا و شاغل ولی چیزایی که از مادر و عمه و خود معصومه یاد گرفتم از مادر و خواهر خودم یاد نگرفتم...

کاش مواظب زهر زبونتون باشید...

منم اینجا رو ترک میکنم و ترجیح میدم دیگه نخونم...

خدا هدایت مون کنه...و عاقبت همه مون رو ختم به خیر کنه

خدا حافظ همگی...

دوست خوبم تناقض از اونجا می‌بینیم که میگن در همه چی ۲۰ هستم مثلا من در تغذیه ۲۰ هستم ولی وقتی لیست غ ...

عزیزم بهتره یاد بگیرید توی کار کسی دخالت نکنید

اینا اصلا دلسوزی نیست که پروتئین این خانواده تامین میشه یا نه فقط دخالت که باعث میشه خودتون خدایی نکرده سبک یا نقد بشید

قطعا اگر شما دست به قلم میشدید جای نقد بسیار داشتید 

به این جمله من فکر کنید و به فکر پیشرفت و سلامتی خودتون و خانواده خودتون باشید

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

چی بگم والا مگه از جونم سیر شدم !!!!!!!!! الان هر چیزی بگم ،میگن حسود ، بد ذات ، سوخته و هزارجور توه ...

همه اینایی که گفتی راست بود🤣🤣🤣

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
مهم ترین تناقض اینکه کسی که تو همه چی بیسته و انسان کاملیه ماهی یکبار نباید قهر کنه و یارکشی

قهر برای چه چیزی بی احترامی و کنایه مدام یک سری دوستان

بنظر من بسیار خانوم فرهیخته و دانایی هستند که تک تک پیام هاتون ریپ نمی‌زنند اما شما دست از سر ایشون بر نمی دارید 

از وقتی ایشون رفتن تاپیک روند قبلی نداره فقط دوست دارید به فکر حاشیه و تفرقه افکنی باشید 

میگم واقعا شما هایی که دوست نداشتید صحبت هاشون چرا موندید توی این تاپیک؟

برام خیلی عجیب بود 

الان بمونید مثل پیرزن ها به غیبت حتما عاقبت بخیر میشید

با احترام به بقیه دوستان منم دیگه فعالیت نمیکنم و خدانگهدار