2777
2789
عنوان

كادو سرعقد

298 بازدید | 38 پست

عاقامن الان یسوال برام پیش اومده😋 برای عقد سوری كه توومراسمه خانواده دوماد همون سرویس اصلی عروس كه دومادخودش خریده رو سرعقد میدن؟؟؟و دیگر هیچ؟ پس چراخانواده عروس هم سرویس میدن هم سكه وساعت به دوماد؟!!

ب جز سرویس و النگو که وظیفه داماده بخره موقع عقد زیر لفظی هم ی تیکه طلا میدن 

عروسم ما فقط والا رسمه زنجیر برا داماد بگیرن

💖.💖.تیکر دومین سالگرد نامزدیمه.💖.💖سلامتی عشق سربازم که میدونم هر کاری میکنه تا خوشبختم کنه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داداشم یه سرویس داد مادرم یه دست بند داد

بابا هم پول داد

عروس چیزی نداد به برادرم فقط ساعت و خانواده خودش هم چیزی ندادند

واسه دختر خاله ام مادرش نیم ست داد به عروس داماد هم سرویس داد

دختر خاله ام یه سکه داد داماد 

خاله ام یه نیم ست داد دخترش

چرا از این می ترسی که ممکن همه چیز خراب بشه!! هیجان این داشته باش که همه چیز می تونه رو به راه بشه!!

والا خانواده خودم که یه تیکه طلا ندادن بهم

خانواده شوهرم هم همینطور

فقط شوهرم دو تا گردنبند و یه سرویس و دو جفت گوشواره و سه تا انگشتر برام خرید اونم خودش که سر پول رهن خونه فروختم همه رو 

خانواده ام فقط حلقه و یه ساعت و یه نیم سکه دادن به شوهرم

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁

خانواده پسر اگه آدم باشن از سرشون باز نمیکنن و علاوه بر سرویس که وظیفس یه تیکه طلا هم میدن.به من که فقط سرویس دادن سر خوندن خطبه هم یکی هی گفت زیر لفظی مادر شوهر سخاوتمندم اومد یک مشت پول پنج هزاری و ده هزاری ته مونده کیفش که کلا شد چهل هزار تومن شد داد بهم.اضافه کنم خانواده شوهرم وضعشون خیلی خوبه

خانواده پسر اگه آدم باشن از سرشون باز نمیکنن و علاوه بر سرویس که وظیفس یه تیکه طلا هم میدن.به من که ...

هی وای من😥😥پس من میسپرم كسی نگه زیرلفظی نكنه این بلا سرم بیاد😢

مادرشوهرم که زیر لفظی پنجاه هزار داد 

خانواده خودم هم کوفت دادن

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁