2777
2789
عنوان

كادو سرعقد

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 38 پست
نازبانو جان من یه سوال از شما دارم کادوی عروسی و شاباش عروسی مال کیه؟

ما كادوی عروسیو سر همون عقدی كه توو مراسم میگیرن میدیم...بعضیا سر عقد محضری همین كادوهارو میدن و دوباره اون عقد سوریو كه توو مراسم گرفتن كادوهارو اعلام میكنن فقط

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خیلی بهش فکر میکردم که بقیه چی میگن.کادوی عقد مال پدر عروسه دیگه؟درسته؟

اینجا اگه خییییلی زیاد بدن پدر عروس و مادر عروس جدا كادو میدن..متوسطش اینه كه پدر عروس فقط كادو میده

والا خانواده خودم که یه تیکه طلا ندادن بهم خانواده شوهرم هم همینطور فقط شوهرم دو تا گردنبند و یه س ...

بازم همسرتون خیلی محبت داشته كه اینقد خرید كرده..ایشاللا بهترشو میخرین❤

كاش توو بله برون قید میكردین اینو

دقیقا وظیفه پدر مادره ..جواب میدن ک اگه ما میگفتیم تو بعدش غر میزدی ک چرا دخالت کردی در صورتی ک جرات ندارم اینو هیچکقت ب کسی بگمااا..روز عقدم معلوم نکردن خودمون رو هوا داریم میریم جلو 

😍😍😍😍
دقیقا وظیفه پدر مادره ..جواب میدن ک اگه ما میگفتیم تو بعدش غر میزدی ک چرا دخالت کردی در صورتی ک جرات ...

گرچه منم كه قید كردم چی شد😑 پولش از جیب همسر خودم بود..شماهم الان نگیریش فرداپسفردا توو زندگی برا خودتونه

فعلا از همه چی زدم البته خودم خواستم عروسی نگیریم ولی خانوادش اصلا یک ریالم ب دادش نمیرسن کاملا دست ...

كارخوبی میكنی وقتی قراره همه هزینه ها پای خودشون باشه چرا طفلیارو اذیت كنیم

والا از خانواده عروس بیشتر میره واسه داماد که جهیزیه و طلا و 

خانواده پ‌سر لطف میکنن عروسی میگیرن که کادو جمع میکنن ولی خانواده دختر که جهیزیه میگیره تو این گرونی هیچی هم ازین هزینه بر نمیگرده