2777
2789

چجوری؟

مادرشوهرم خیلی اذیتم می‌کنه هر دفعه وقتی شوهرم نیست کلی حرف بهم میزنه 

می‌خوام به شوهرم بگم هر سه هفته - یک ماه یکبار بریم خونه مادرش !

چجوری بیانش کنم؟

چند روز پیش لباس گرفتم زنه زد تو ذوقم گفت قناعت کن اما من اینو به شوهرم نگفتم 

حالا بگید چیکار کنم بکشونم سمت خودم

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه توصیه دوستانه: بین همسرت و مادرش قرار نگیر چون قطعا اون برنده س

پس چیکار کنم ؟؟؟؟ 

خدا شاهده اگه دروغ بگم ! باور کن از سر درد می‌خوام زمین گاز بگیرم 

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

اصلا نگو بهش کار بتراش کم کم رفت و امد رو کم کن یه هفته رو کن ده روز یه بار تا سه چهار ماه بعد کن ۲۰ روز یه بار کم کمترش کن ماهی یه بار بعدش به حداقل برسون دو نفره های خوب ترتیب بده یه شام خوب یه شب بازی سرگرمی یه شب ماساژ دو نفره هاتون خوب باشه فقط دوست داره تنها کنارتو باشه

پس چیکار کنم ؟؟؟؟ خدا شاهده اگه دروغ بگم ! باور کن از سر درد می‌خوام زمین گاز بگیرم

منکه نمیدونم مسئله ت دقیقا چیه ولی به نظرم قبل از هر چیزی بپذیر مادرش آدم خیلی مهمیه تو زندگیش و نباید باهاش رقابت کنی و نباید حتی علیه ش گارد داشته باشی و روی حرفا و کاراش حساس باشی، این تنها راه نفوذ به قلب مرده