2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین این پرده رو ببینید

1228 بازدید | 30 پست

بنظرتون اینارو چیکار میکنن که اینقد مرتب وایساده ؟من قسمت وسطشو کوکای کوچیک زدم ولی پایینش بازه یه مدلی میشه.پایینشو کوک میزنم وسطش بازه کلا قابی نمیشه

اصلا پرده نداریم

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پایینش سرب میزارن

یه دستگاه مثل منگنه هم دارن پلاستیکیه به همش مرتب میزنن

برا منم همینطور زد نصاب پرده☺

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

من برا اینکه خوب بشه دیگه همیشه میگم‌نصاب بیاد پولی که میدی به درست زدن پرده میارزه☺

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
مگه مده هنوز پرده

وا یعنی چی

مردم‌میلیونی خرج پرده میکنن

این پرده که عکسشو گزاشته تو بازار متری ۳۰۰‌میدن

من برا اینکه خوب بشه دیگه همیشه میگم‌نصاب بیاد پولی که میدی به درست زدن پرده میارزه☺

ما تهران خریدیم.ولی خونه مون تهران نیست.همه چیزش آماده دوخته شده بود ولی اینو نمیدونم چیکار کنم.واسه شما چیکار کرده؟

مگه مده هنوز پرده

پرده هم مگه از مد میره؟؟؟؟ ولی خدایی دیگه الان اینقدر زرق و برق دار نمیزنن.منکه تور سفید با خامه دوزی شیری خریدم ساده ساده.نورم قشنگ میزنه تو خونه کیف میکنم

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..