نیکدخت مدیر عضویت: 1396/01/18 تعداد پست: 3669 عنوان بچه ها بیاین این پرده رو ببینید | مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 30 پست بنظرتون اینارو چیکار میکنن که اینقد مرتب وایساده ؟من قسمت وسطشو کوکای کوچیک زدم ولی پایینش بازه یه مدلی میشه.پایینشو کوک میزنم وسطش بازه کلا قابی نمیشه 1397/03/21 | 19:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28607 ما تهران خریدیم.ولی خونه مون تهران نیست.همه چیزش آماده دوخته شده بود ولی اینو نمیدونم چیکار کنم.واسه ... گفتم که پایینش سرب انداختهالبته پشت پرده یه لایه نازک پایینش میدوزن جایه سربهبعدم ازون منگنه پلاستیکیا زد فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
nardoon عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 7855 کجا باید بگیرم؟خواهرمم همینو میگفت وقتی پرده رو خریدیم فروشندهه هیچی نگفت پرده فروشهادارن بگوچندمتری سرب میخوام 🌿ࡐܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝߊی ܢ݆ߺࡅ߭ߊܣـ ߊܢܚࡅ߳🌿
نیکدخت مدیر استارتر عضویت: 1396/01/18 تعداد پست: 3669 پایینش سرب میزارن یه دستگاه مثل منگنه هم دارن پلاستیکیه به همش مرتب میزنن برا منم همینطور زد نصاب ... سرب گزاشتم.پس دستگاه دارن. مرسی
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28607 اره سرب رو متری میفروشن ولی اون دستگاه منگنه رو نمیدونم نصاب ها دارن فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
نیکدخت مدیر استارتر عضویت: 1396/01/18 تعداد پست: 3669 مگه مده هنوز پرده عزیزم به مد نیست که.نمیشه که توی خونه از بیرون معلوم باشه
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28607 سرب گزاشتم. پس دستگاه دارن. مرسی اره عزیزمقربانت فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
نیکدخت مدیر استارتر عضویت: 1396/01/18 تعداد پست: 3669 نصاب پرده باید بزنه نمیدونم عزیزم برو پرده فروشی بگو ممنون گلم
پيشووولي عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 3512 پرده هم مگه از مد میره؟؟؟؟ ولی خدایی دیگه الان اینقدر زرق و برق دار نمیزنن.منکه تور سفید با خامه دوز ... منم تورهمنظورم اين مدل پرده هاس واقعا پول هدر دادنه اخه زيبايي ندارهپرده بايد ساده و شيك باشه بياين ياد بگيريم نظر مخالف ريپلاي نكنيم
نیکدخت مدیر استارتر عضویت: 1396/01/18 تعداد پست: 3669 گفتم که پایینش سرب انداخته البته پشت پرده یه لایه نازک پایینش میدوزن جایه سربه بعدم ازون منگنه پلا ... سرب گزاشتم عزیزم.پس پایینشم درست میکنم
پيشووولي عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 3512 وا یعنی چی مردممیلیونی خرج پرده میکنن این پرده که عکسشو گزاشته تو بازار متری ۳۰۰میدن والا مفت هم بدن من اينو نميزنم هرچيزي سادش قشنگ بياين ياد بگيريم نظر مخالف ريپلاي نكنيم
مامان،تنها عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 1325 منم توره منظورم اين مدل پرده هاس واقعا پول هدر دادنه اخه زيبايي نداره پرده بايد ساده و شيك ... منم همینکارو کردم.خواهرم اینطوری داره کلا نوره خونه رو گرفته.خونه ما هنوز نورش خوبه پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
نیکدخت مدیر استارتر عضویت: 1396/01/18 تعداد پست: 3669 منم همینکارو کردم.خواهرم اینطوری داره کلا نوره خونه رو گرفته.خونه ما هنوز نورش خوبه آره خونه ها تاریک میشه
پيشووولي عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 3512 عزیزم به مد نیست که.نمیشه که توی خونه از بیرون معلوم باشه ميدونم منظورم اين مدل پرده ها بود بياين ياد بگيريم نظر مخالف ريپلاي نكنيم
مامان،تنها عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 1325 حالا هرکی سلیقه ای داره اما من تکرار و دوست ندارم .اگه پرده سنگین میخریدم نمیشد به زودی عوض کنم اما اینو نوروز دیگه عوض میکنم پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
پيشووولي عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 3512 منم همینکارو کردم.خواهرم اینطوری داره کلا نوره خونه رو گرفته.خونه ما هنوز نورش خوبه ادم افسرده ميشه نور گير نباشه خونه حيف نور افتاب ني پنهون كنيم زير اينا بياين ياد بگيريم نظر مخالف ريپلاي نكنيم