2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین این پرده رو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 30 پست
ما تهران خریدیم.ولی خونه مون تهران نیست.همه چیزش آماده دوخته شده بود ولی اینو نمیدونم چیکار کنم.واسه ...

گفتم که پایینش سرب انداخته

البته پشت پرده یه لایه نازک پایینش میدوزن جایه سربه

بعدم ازون منگنه پلاستیکیا زد

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
کجا باید بگیرم؟خواهرمم همینو میگفت وقتی پرده رو خریدیم فروشندهه هیچی نگفت

پرده فروشهادارن بگوچندمتری سرب میخوام 

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره سرب رو متری میفروشن ولی اون دستگاه منگنه رو نمیدونم نصاب ها دارن

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
سرب گزاشتم. پس دستگاه دارن. مرسی

اره عزیزم

قربانت

پرده هم مگه از مد میره؟؟؟؟ ولی خدایی دیگه الان اینقدر زرق و برق دار نمیزنن.منکه تور سفید با خامه دوز ...

منم توره

منظورم اين مدل پرده هاس 

واقعا پول هدر دادنه اخه زيبايي نداره

پرده بايد ساده و شيك باشه 

بياين ياد بگيريم نظر مخالف ريپلاي نكنيم  
منم توره منظورم اين مدل پرده هاس  واقعا پول هدر دادنه اخه زيبايي نداره پرده بايد ساده و شيك ...

منم همینکارو کردم.خواهرم اینطوری داره کلا نوره خونه رو گرفته.خونه ما هنوز نورش خوبه

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..

حالا هرکی سلیقه ای داره اما من تکرار و دوست ندارم .اگه پرده سنگین میخریدم نمیشد به زودی عوض کنم اما اینو نوروز دیگه عوض میکنم

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
منم همینکارو کردم.خواهرم اینطوری داره کلا نوره خونه رو گرفته.خونه ما هنوز نورش خوبه

ادم افسرده ميشه نور گير نباشه خونه 

حيف نور افتاب ني پنهون كنيم زير اينا

بياين ياد بگيريم نظر مخالف ريپلاي نكنيم