2777
2789
عنوان

عقب انداختن پریودی و بیبی چک منفی

138 بازدید | 15 پست

سلام من الان۹روزه پریودیم عقب افتاده مسافرت بودم۲۰روز الان ۱۰روزه برگشتم ممکنه ازمسافرت باشه؟پلی کیستیکم ولی مریودام‌منظمه اینماه قطره ویتاگنوس خوردم وپیازدرمانی کردم ماه قبل پیازرمانی کردم ولی روزموعدم شدم الان ۵روزه ترشح سفیدغلیظ دارم بیبی چک گذاشتم منفی بود ولی صبح نبود ظهرگذاشتم بنظرشما دلیلش چیه؟کمردردودندون درد دارم دمای بدنم بالاس سینم ب خلاف همیشه اصلا دردنمیکنه نمیدونم چرا پری نمیاد😣😣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی بی رو پنج روز بعد گذاشتم منفی بود میگن باید ده روزی بگذره بعد بی بی بزاری

من دیگه ناامیدشدم انقدبیبی گذاشتم اعصابم بهم‌میریزه چندساله منتظرم ولی این یکی دوماه خیلی دلم روشن بود بیبی گذاشتم حالم بدشددیدم منفیه

عزیز من دو ماه پریود نشدم هر چی بیبی میزدم منفی بود بتا میدادم صفر بود اخر بعد دوماه رازیانه خوردم پریود شدم حالا ١۴ روزه پریود شدیدم اصلا بند نمیاد شمام میشی عجله نکن بیبی منفیه یعنی نیستی صبح و ظهرم نداره

گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........
عزیز من دو ماه پریود نشدم هر چی بیبی میزدم منفی بود بتا میدادم صفر بود اخر بعد دوماه رازیانه خوردم پ ...

راست میگی الکی دارم دلمو خوش میکنم.دوروز رازیانه وبومادران خوردم نشدم‌فعلا

راست میگی الکی دارم دلمو خوش میکنم.دوروز رازیانه وبومادران خوردم نشدم‌فعلا

اره من فقط تو این دوماه هفت تا بیبی گذاشتم منفی منفی منفی اخرم پریود شدم یکبار که بیبی منفی شد دیگه امیدوار نباش خواهر شوهر من یک هفته قبل پری بیبی گذاشت مثبت بود باردار بود

گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........