2777
2789

سلام

خانومای با سیاسیت بیاین اینجارو حسابی راه بندازیم تا کلی چیز از هم یاد بگیریم

والا خیلی مفیده یاد گرفتنه سیاست و مهارت همسرداری تو زندگی 

چرا تاپیک های مفید اینطوری استقبال میشه اخه🤔

ادرس اون تاپیک و میذارم و اینجا رو قفل میکنم بیاین همگی 😘

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1842750/چالش-سیاست-زنانه

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 

همیشه تو جمع خانوادگی کنار همسرتون بنشینید و ازش تعریف کنید با پسوند جانم ،عزیزم صداش بزنید ،وقتی باهم قهرید تو جمع به روی خودتون نیارید و باهم حرف بزنید نذارید کسی بفهمه باهم قهرهستید، وقتی از بیرون دیر میاد سرش غر نزنید بگید فدای سرت که دیر اومدی همین که تو رو سلامت میبینم واسم یه دنیاس‌،واسه کوچک ترین کاری که براتون انجام میده ازش تشکر کنید .حداقل روزی یکبار بهش بگید دوستت دارم و بهت افتخار میکنم  ،تو رابطه گاهی پیش قدم بشین و تنوع ایجاد کنید از لباس زیر های فانتزی استفاده کنید ‌،هیچوقت جلوی همسرتون آرایش نکیند بذارید یکباره ببینه چقد خوشگل شدین‌،

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه تو جمع خانوادگی کنار همسرتون بنشینید و ازش تعریف کنید با پسوند جانم ،عزیزم صداش بزنید ،وقتی با ...

عزیزم بیا همین مطلب و تو ادرسی که گداشتم بفرست

همه اونجان

اینجا کسی پست نذاره ها بیاین به اون ادرس

من اصلا حواسم نبود ،چطوری میتونم اینه پست رو ببرم اونجا ؟یا نمیشه اصلا؟

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓
من اصلا حواسم نبود ،چطوری میتونم اینه پست رو ببرم اونجا ؟یا نمیشه اصلا؟

انتخاب کن متنی که نوشتی رو 

کپی بزن

بیا به اون ادرسی که نوشتم