2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خونشو ميخاد به دختراش بده به تنها پسرش هيچي!

| مشاهده متن کامل بحث + 3111 بازدید | 216 پست
ی بار  دیگه هم گفته بودی عروستون باعث جدایی شده دارم می میرم از فضولی  یعنی باعث شد ماما ...

طلاق نه ولی جدا زندگی می کنن دیگه

اگه می تونستم ماجرا رو می گفتم ولی مرورش اذیتم می کنه، ۵ ساله آرامش نداریم هر روز یه ماجرا هر روز یه بدبختی، همش تو دلم آشوبه، با استرس می خوابم با استرس بیدار میشم 

کاش زودتر تموم میشد این زندگی

واقعا پدرشوهرا مث كوهن منم ندارم.. خداوند رحمتشون كنه

بخدا اگه بود این مادر ودختر اینجوری هار نمیشدن،من همیشه میکم خداروشکر محتاجش نیستیم و روزی روهم خدا میده ولی دلمو شکوند چندوقت دیگه هم میره حج واجب،امیدوارم تا اون موقع از دلم دربیاد وگرنه از حجش فقط هزینش وسختی سفر نصیبش میشه،ولی قبلا خیلی دوسش داشتم همش تقصیر دخترش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی زنده هستن به نام هر کسی بخواد میتونه اما اگه وصیت کنه برای بعد مرگش میخواد این کاربشه میشه جلوش گرفت.اما از قدیم گفتن ادمه زنده وکیل وصی نمیخواد یعنی مالش دسته خودشه حتی بخواد اتیش بزنه مشکلی نیست جز اینکه نامه دکتر بگیره که مشکل عقلی داره که راهش هزارتا دردسر داره

يك خونه و ماشين ديگه ب اسمشونه

خب اینو شوهرت باید بگه 

باید به مامانش میگفت منم پسرتم 

منم یه حقی دارم  به منم کمک کن 

مگه چی میشه  هرسه تا باهم ارث ببرن

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده

نظر همگی متین    ولی     کسی که بین بچه هاش تبعیض قایل بشه مطمین باشید باید جوابگوی خدا باشه چه مالی و چه معنوی.....

شک نکنید ......

این خانوم با این کارش رابطه بین بچه هاش رو هم خراب میکنه.....

گاهی بزرگترا بزرگتری بلد نیستن و عاقل هم نیستن

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹

تو نی نی سایت اینطوری کسی که اول نظر میده،نظرش هرچی باشه بقیه همرنگ اون میشن.یعنی چی مالشه حق داره به دخترا بده.پس پسرش چی.استارتر جون شاید واسه شما هم قبلا یه چیزایی دادن که الانم به دخترا میده؟اگر نه که شوهرت اعتراض کنه به مامانت

هیچ کاری نمیتونید بکن تا زمانی که ایشون زنده هستن همه اموال رو میتونند به نام دخترا بزنند کاری که مادر شوهر مامانم‌با ما کرد دریغ از یه هزار تومن ارث همشو به نام دخترش و پسر کوچیکش زد🤗

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇

من خونوادم طرف پسرن خونواده شوهرم دختردوستن این وسط ما ...😖😔

دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته  🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین  
عزیزم کاملا درست میگی،چیز ک خدا معین کرده بی نقص، ارث پسر باید دوبرابر دخترباشه، کدوم دومادی حمالی پ ...

خوبه خودت میگی ارث نمرده که ارث باش مثل این میمونه شماالان زنده ای پولتو میدی به یه گدا دخترت باید بیادبگه این ارث من حق من سهم دارم  بعدم هیچ جای دنیا نگفته پول پدرومادرمال بچه اس و ازش سهم داره وقتی هنوزاونازنده اند و همینک پدرومادربچه رو بزرگش میکنن و میرسه به یه سنی کافی و دیگ چه شرعی چه قانونی هیچ وظیفه ای درقبالش نداره مگ اینک بمیره ارثشوتقسیم کنن خخ تو خارج نشون داد پسر 30سالش سرکارمیره اما توخونه پدرومادرش زندگی میکنه بابامامانش ازش شکایت کردن

تو نی نی سایت اینطوری کسی که اول نظر میده،نظرش هرچی باشه بقیه همرنگ اون میشن.یعنی چی مالشه حق داره ب ...

خوب عزیزم از نظر قانونی اینطوره نمیشه به اصرار به کسی بگیم مالت رو به کی ببخش یا غیرش.جز اینکه اون مال ارث باشه صاحب مرده باشه میشه راحت تصرف کرد والا بخواد پسرشون شکایت کنه حرفش پیش نمیره مادره میتونه راحت بگه دخترم بهم پول داد فروختم تمام.اما از نظر معنوی گناه داره بین بچه فرق بذاره اون دنیا باید جواب پس بده.شایدم دلیل خاصی داره این کارشون ما که نمیدونیم به چه دلیل میخواد به نام یه دخترش کنه فقط