2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خونشو ميخاد به دختراش بده به تنها پسرش هيچي!

| مشاهده متن کامل بحث + 3111 بازدید | 216 پست
منم :)))

خیلی سخته استارتر حالتو درک میکنم .ولی به خدا توکل کن و از خدا بخواه.

اون خانومه راس میگه پدر و مادرا به اون بچه هایی که بیشتر کمک میکنن و دل بقیه رو میشکنن محتاج ترن.هممون اینو دیدیم.

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
خوبه خودت میگی ارث نمرده که ارث باش مثل این میمونه شماالان زنده ای پولتو میدی به یه گدا دخترت باید ب ...

بله ولی مادرشوهر استارتر مالش رو تقسیم کرده قبل مرگششششششششش،بحث گداو ارث دوچیز کاملااااااا مجزان،من میگم نباید فرقی بذارن چ دختر چ پسر، وگرنه منم داداش دارم واگه پدر و مادرم در حقش کوتاهی کننن ک نمیکنن حتما اعتراض میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ولی مادرشوهر استارتر مالش رو تقسیم کرده قبل مرگششششششششش،بحث گداو ارث دوچیز کاملااااااا مجزان،من ...

خب مثال زدم کلا کسی که زنده اس اختیار پولشو داره شایداون یکی بچه اش بیشتردوس داره درحقش بیشتر کار کرده ما چه میدونیم پدربزرگ منم داییم ازش مراقبت میکردخونه اش دادبه اون و بقیه بچه ها هیچی ازاین موردا زیاده شایدخودمنم پیرشم دخترم دوس داشته باشم و درحقم بیشترمحبت کرده باش یا بعدا هوامو داره بخوام سرمایه امو بدم به اون یا برعکس ممکن بدم به پسرم یعنی ادم اختیارمال خودشم نبایدداشته باش😊

عزیزم نباید والدین بین فرزندان فرق بزارن،اگه کسی نیازبیشتزی داره به بقیه هم کمک کنن ،این دوره زمونه همه مشکل دارن،پدر ومادر دربرابر بچه ها مسئول هستند،اگه بچه ای مشکل داره چرا مادری  که وضعش خوبه کمک نکنه؟فکرکنم چون همسرتون مشکل مالی دارن ،دخترا خونه را به نام خودشون زدند که همسر شما ازمادرشون نخوان،درصورتی که نباید حق کسیو خورد

خب مثال زدم کلا کسی که زنده اس اختیار پولشو داره شایداون یکی بچه اش بیشتردوس داره درحقش بیشتر کار کر ...

هیچوقت اینکارو نکن حتی اگه بچت بدترین بی احترامیارو بهت کرد چون هیچوقت دلش باهات صاف نمیشه وبذر کینه رو نسبت ب خودت وباقی بچه هات تو دلش میکاری و راجب مالت ک نه ولی راجب این کینه و عواقبش تو اون دنیا باید پاسخگو باشی دوستم،وگرنه من ک شوهرم احتیاج نداره مادرشم این کارو نکرده و نمیکنه جز ی سری تفاوتا بین نوه ها،کلی گفتم،بحث منم مال نیس چون عمیقا اعتقادم بر این ک روزی دهنده خداست

منم مثل توام.رفت تو لوله بچه خنگولم

ایشالا بعدی ها عاقل باشن   خنگ بودن همون بهتر که رفتن

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          
طلاق نه ولی جدا زندگی می کنن دیگه اگه می تونستم ماجرا رو می گفتم ولی مرورش اذیتم می کنه، ۵ ساله آرا ...

ببخشید  ناراحتت کردم 

آن شالله  روی آرامش ببینی 😍

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

استارتر مادرشوهرت حق روداره ملک خودش رو ببخشه هرچند از نظر اخلاقی باید کاملا مساوی ارث تقسیم بشه (مگر بچه ای که مشکلی داشته باشه .بیمارباشه یادختری جداشده باشه یافقط یک بچه از پدرومادرمراقبت کنه)وگرنه بطورمساوی 

کاملا بانظر خانمهایی که میگن پسر دوبرابر ببره مخالفم .این افراد دقیقا حقشون هست که به دخترهادبیشترربدن.اخه بدجنسی تاچه حد؟؟؟؟

خواهشا نگید قانون خداست که مادر ۱۴۰۰ سال پیش زندگی نمیکنیم .امیدوارم هرچه زودتر این قانون تساوی پذیرفته بشه

درضمن من برادرندارم و همسرم هم خواهر نداره که بگید جبهه گیری میکنم

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇

[QUOTE=61546676] ممنونم شوهرم كارشو از دست داده و شرايط بديه حرف من اينم هست كه  توي اين وضعيت بايد اينكا ...[/QUOTE]

ببين من نميدونم چرا اينكارا ميكنه ولي چه شما نياز داشته باشيد چه نه اين حق شماست. شما فقط شريكبدبختي نيستيد. در آينده هم از شما ميرسه به فرزندانتون. حتي از نظر شرعي هم كار ايشون اگرچه حروم نيست ولي قبيحه. اعتراضتونا نشون بدين فوقش اينه كه ناراحت ميشن. من از دوستانيكه ميگن مال خودشه حق داره تعجب ميكنم واقعا. بعضيا از ترس اينكه زندگي عروس يه كمي راحت بشه همه چيزشونا ميبخشن به دخترشون. نميدونم بچه داري يا نه ولي بگو شما دارين حق بچه من يا بچه آيندما ميبخشيد و كاري ميكنين كه بين عروس و بچه هاتون اختلاف ميندازين.