2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خونشو ميخاد به دختراش بده به تنها پسرش هيچي!

| مشاهده متن کامل بحث + 3111 بازدید | 216 پست
بایدکلا لاپرا بشم واین لوله رو بردارم.یا باید همین داروها رو استفاده کنم.راس میگی شروع میکنم دوباره ...

لا پارا هم خوبه    منم تا حالا دو بار لاپارا شدم   سری دوم چسبندگی عمل اول رو هم برداشت

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          
لا پارا هم خوبه    منم تا حالا دو بار لاپارا شدم   سری دوم چسبندگی عمل اول رو هم ...

خوب کردی لاپرا خیلی خوبه.انشاالله خدا یه نینی مث عکس پروفایلت بزاره توی دامنت

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کردی لاپرا خیلی خوبه.انشاالله خدا یه نینی مث عکس پروفایلت بزاره توی دامنت

عزیزم  مرسی   اینقدر خوشکل هم نشد مهم نیست   فقط بیاد سالم باشه و زود حامله شم 

تو هم همه تلاشت رو بکن  زمان از دست نده  هر دوماه واسه ما فقط یک شانسه  

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          

خانما منم موافق كارمادرشوهرش نيستم عدالت بين بچه ها بايد رعايت بشه پس فردا اين مادرشوهرمريض شد نگه تنها پسرمه وظيفه ش منو نگهداري كنه من خودم برعكسم مامانم بعد فوت پدرم همه چي رو بين خودش وداداشم تقسيم كرد به من وخواهرم هيچي نداد ولي الان هرجا بخواد بره هرخريدي داشته باشه من وهمسرم انجام ميديم مي تونم حال استارتر رو از تبعيض درك كنم حالا جالب اينجاست همسرم تك پسره اما خانوادش همه چي رو واسه دختراشون ميخوان وانجام ميدين تصور كنين من چه بدشانسم

به هركس اندازه ي لياقتش محبت كن
مال خودشه وشما حقی ندارید اما اگر بی انصافی کرده باشه بچه هاش خیرشو نمیبینن.اما مادرا تک پسرشونو خیل ...

با اين جمله تون مخالفم منم همسرم تك پسره اما مادرشوهرم فقط دختراش رو دوست داره با اينكه همسرم جونش رو براشون ميده خودشم ميدونه تا جايي كه دستش خالي بود رفت از كادوهاي عروسي فروخت روز مادر برا مادرشوهرم طلا خريد اما بازم مادرشوهرم فقط دخترا وداماداش رو ميخواد 

به هركس اندازه ي لياقتش محبت كن