2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خونشو ميخاد به دختراش بده به تنها پسرش هيچي!

| مشاهده متن کامل بحث + 3111 بازدید | 216 پست
یه چیزی بگم بنظرم به جای دیواره بنویس بچسب به دلم من دیواره رو خوندم منتظر بودم ببینم نوشتی دیواره ...

ممنون    اخه قبلی رفت تو لوله   لولم ترکید    جاشو بهش گفتم   ببینم این یکی عاقله راه درستو بره 

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر اخلاقي درسته ؟؟؟؟ ما تو مضيغه باشيم اونوقت هيچ ك

مكي به پسرش نكنه

این دیگه به انصاف طرف بستگی داره 

من باشم بین بچه هام فرق نمیذارم 

ولی توی چنین موردی اعتراض نکن اصلا

روزی رسون خداست

خوشحال میشم پیجم 

به نظر منم خیلی خوبه پدر مادر به فکر دختراشون باشن ازونجایی که قانون به فکر دخترا نیست. 

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
حرص نداره. حتما دختر مجرد داره که نیترسه بعد خودش الا خون والاخون بشن. پسرش که رفته سر زندگیش

عزيزم پسرشم بچشه

ميگه وضعمشونم خوب نيست زياد

عادلانه س ب نظرت همه رو بده ب دختراش؟

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

اگه شوهرت بخاد نیره از سند خونه مادرت کپی می گیره میره دادگاه حق شو می گیره اگه نخاد شما نمی تونی مجبورش گنی مامان من همه ارثیه شو به برادرش بخشید مو حق اعتراض نداشتیم شوهرشما هم حتما می خاد سهم شو ببخشه شنا نمی تونی اعتراض کنی

[QUOTE=61543351]یا خدا منع قانونی... چطور موقع مریضی شد خواهر شوهرا فحش میخورن چرا از مادرشون نگهداری نمیگنن در کل م ...[/QUOTE]

من كاري ب حرف استارتر ندارم ولي پسر بايد بيشتر ببره عروس بخوره بهتر از دوماد مفت خوره

بابا تو رو خدا از فاز عروس خواهرشوهر نگاه نكنين منطقي باشين! 

وااااا ما کاملا داریم منطقی حرف میزنیم

تازه جو نی نی سایتم طرفدار عروسه😂

ولی اینجا شما نباید دخالت کنی و اینکه اون دخترا مجردن میدونی بعد مادرشون چه به سرشون میاد

از نظر اخلاقي درسته ؟؟؟؟ ما تو مضيغه باشيم اونوقت هيچ كمكي به پسرش نكنه 

از نظر اخلاقی درسته دخترش در بدر شه. درسته شما منتظر ارث باشی؟ 

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
حرص نداره. حتما دختر مجرد داره که نیترسه بعد خودش الا خون والاخون بشن. پسرش که رفته سر زندگیش

كدوم زندگي؟ كار نداره سرمايشو از دست داده بازار خراب بوده، پول نداريم عروسي بگيريم .. زبون همه سرمون درازه چرا عروسي نميگيرين 

بك خونه و ماشين هم بنام دختراس