2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خونشو ميخاد به دختراش بده به تنها پسرش هيچي!

| مشاهده متن کامل بحث + 3111 بازدید | 216 پست

[QUOTE=61550321]هیچوقت اینکارو نکن حتی اگه بچت بدترین بی احترامیارو بهت کرد چون هیچوقت دلش باهات صاف نمیشه وبذر کینه ...[/QUOTE]

آفرين كاملا موافقم. آدم اگر كاري براي پدر و مادرش ميكنه وظيفس حالا يكي به دلايلي بيشتر ميكنه يكي كمتر. ولي پدر و مادر نبايد يه چرتكه بگيرن دستشون حساب كنن كي بيشتر برامون كار كرده.

یا خدا منع قانونی... چطور موقع مریضی شد خواهر شوهرا فحش میخورن چرا از مادرشون نگهداری نمیگنن در کل م ...

كل كاراي مادر با پسر باشه و دخترا سالي دو سه بار به عنوان مهمون به مادرشون سربزنن چي؟!؟

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=61546460]عزیزم من منظور حرفت رو  درک میکنم  این بی عدالتیه  من نمیتونم مث این خانوم های قددی ...[/QUOTE]

دقيقا باهات خيلي موافقم. اگر خارج از كشور زندگي ميكرديم باشه اندازه هم ارث ميدادن طوري نيست ولي اينجا ايرانه. مسئوليت زندگي با مرد خونه هست. اونم تو اين شرايط بد اقتصادي مملكت. من برادر دارم و كاملا قبول دارم اون دو سهم ارث ببره چون اون وظيفه داره زندگي زن و بچشا تامين كنه ولي من چنين مسئوليتي ندارم . اگر خارج بوديم شرايط فرق داشت و منم انتظار داشتم اندازه برادرم ارث ببرم

ایشالا بعدی ها عاقل باشن   خنگ بودن همون بهتر که رفتن

😊😊😊👌😁واقعا

البته الکی میخندما هرروز ۲ کیلو اشک میریزم .جلوگیری ندارم یکساله ولی نمیشه که نمیشه

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
😊😊😊👌😁واقعا البته الکی میخندما هرروز ۲ کیلو اشک میریزم .جلوگیری ندارم یکساله ولی نمیشه که نمیشه

شما لوله داری دو تاش   ؟   دکتر دارو  ؟

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          
😊😊😊👌😁واقعا البته الکی میخندما هرروز ۲ کیلو اشک میریزم .جلوگیری ندارم یکساله ولی نمیشه که نمیشه

شما چطوري پستا را ريپلاي ميكني كه اينطوري مياد من ريپلاي ميكنم پيام قبلي كامل مياد . مثل الان كه شما را ريپلاي كردم

همه این کسانی که طرفداری می کنن از این که مادرشوهرت مالش بده به دختراش همون کسانی هستند که تو زندگی خودشون مال داداششون بالا کشیدن ! 

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم
شما چطوري پستا را ريپلاي ميكني كه اينطوري مياد من ريپلاي ميكنم پيام قبلي كامل مياد . مثل الان كه شما ...

من همین فلشو که کنار قلبه هست میزنم فقط .همین

شما لوله داری دو تاش   ؟   دکتر دارو  ؟

من یه لولم که خاررج رحمی شد  موند برش نداشتن ولی عکس رنگی که گرفتم گفتن هیدرو سالپینکس هس یعنی پر عفونت و مسدود و دیگه به درد نمیخوره. الان فقط یه لوله دارم .رفتم ای وی اف هم کردم ولی کیفیت جنینم پایین بود و نگرفت.اول ای وی اف کردم بعدش دیگه دارم خودم اقدام میکنم.یکساله جلوگیری ندارم .لوله چپم سالمه .نمیدونم چرا نمیشه.تو این راه فقط باید صبر داشته باشیم.

من یه لولم که خاررج رحمی شد  موند برش نداشتن ولی عکس رنگی که گرفتم گفتن هیدرو سالپینکس هس یعنی ...

یه دکتر خوب پیدا کن      من فعلا دکترم گفته  تا شش ماه بدون دارو  اقدام کن  نشد بیا   

حالا تا شهریور اقدامم   تا ببینم خدا چی میخواد   

مشکل رحم دو شاخ هم دارم   که بعد از خارج رحمم عمل کردم 

ولی خوب هنوزم رحمم جاش کمه   دو قلو که اصلا  نمیتونم نگه دارم  

یکی هم  باید سرکلاژ بشم و استراحت مطلق  

واسه این و احتمال تکرار خارج رحمم بهم دارو نداده فعلا 

در ارتباط باش تا بهت خبر بدم  

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          

مال خودشه وشما حقی ندارید اما اگر بی انصافی کرده باشه بچه هاش خیرشو نمیبینن.اما مادرا تک پسرشونو خیلی دوست دارن شما چیکار کردین که قیدتو زده

دل مسوزان که ز هردل به خدا راهی است....آنکه را هیچ به کف نیست به دل آهی هست
یه دکتر خوب پیدا کن      من فعلا دکترم گفته  تا شش ماه بدون دارو  اقدام کن ...

دکتر یه دارو بهم داده واسه اینکه عفونت لوله رو کم کنه .و یه شیاف .دیدم بی نتیجه هست اونارم این ماه استفاده نکردم..... انشاالله هر دوتامون مامان شیم زود زود.واست درخواست دوستی دادم

دکتر یه دارو بهم داده واسه اینکه عفونت لوله رو کم کنه .و یه شیاف .دیدم بی نتیجه هست اونارم این ماه ا ...

وا چرا اینجوری میکنی    خب انجام بده حرف دکترتو   بهش گوش کن   بعضی از دارو ها با تکرار جواب میده    اگر عفونت داری  بعدا واسه جنین هم بده   لطفا سهل انگاری  نکن

وا چرا اینجوری میکنی    خب انجام بده حرف دکترتو   بهش گوش کن   بعضی از ...

بایدکلا لاپرا بشم واین لوله رو بردارم.یا باید همین داروها رو استفاده کنم.راس میگی شروع میکنم دوباره داروهارو