2777
2789
عنوان

شوهر کم حرف من

1231 بازدید | 41 پست

شوهر من خییلی کم حرفه البته به موقش حرف هم میزنه..من ادم محتاطی هستم و با هرکسی حرف نمیزنم در نتیجه دلم میخواد با شوهرم درد و دل کنم اونم فقط گوش میده ادم احساس میکنه با مجسمه حرف میزنه،موقعی که دلم گرفته و کلی دلم گریه میخواد هم اون تو فکرای خودشه..اگر هم ببش از حد کسل باشه و مشخص باشه ناراحته وقتی خییلی مهربانانه میپرسم عزیزم اتفاقی افتاده عصبی میشه میگه من خوبم بخدا خوبم یعنی اصلاا دوست نداره ازش بپرسم چرا تو خودتی و اینا.خسته شدم وقتی افسرده میشم با اینکاراش افسرده تر میشم..

البته بگم اون ادم فوقالعاده مهربون و خوبیه منم خییلی دوسش دارم اینایی که گفتم گهگاهی پیش میاد ولی چون اون موقع ها من افسرده هستم واقعا نمیدونم چیکار کنم.

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردها  مثل خانم ها نیستن

بهتره یه فرد مطمئن و محرم راز

پیدا کنید و توقع همدلی رو از جانب ایشون داشته باشید در بعضی موارد

نه همسرتون

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بابای منم خدا بیامرزدشون خیلی کم حرف بودن مامانم یکی از افتخاراتش این بود که شوهرش کم حرفه ....مام همیشه با افتخار میگفتیم. کم حرفی اونم وقتی طرف به موقع حرف میزنه نشونه عقل زیاده خواهر من ،شوهر وراج میخای چکار

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

شوهر منم مث شماس باهاش حرف که میزنم حس میکنم مرد بودنش مانع این میشه منا درک کنه مثلا میگم ناراحتم از فلان چیز میخنده میگه دیوونه شدی برا همین سعی میکنم خودم خودمو اروم کنم  

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76