2777
2789
عنوان

شوهر کم حرف من

| مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 41 پست
الهی بگردم عزیزم منم مثل شمام بااین تفاوت که هروقت میام‌با مادرم حرف بزنم شروع میکنه به نصیحت و همیش ...

خدا نکنه..البته اینم بگما مادرمنم همش تقصیر و میندازه گردن من بهم میگه پر توقع.

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته دکتر فرهنگ تو سخنرانی هاشون میگفتن وقتی تو خودشه کلا به حال خودش بذاریدش وگرنه عصبی میشه و دعو ...

این حرف دکتر فرهنگ برای موقعیه که زن و مرد دعوا یا بحثشون شده و مرد رفته تو فکر .که میگن اون موقع باهاش کاری نداشته باشین

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
دقیقا..مشکل مردا اینه که وقتی باهاشون حرف میزنی بهت راه حل نشون میدن در حالی که ما زنها فقط همدردی م ...

یه وقتایی بهش میگم نمیخام راه نشونم بدی فقط بگو که میفهمی حالمو درکم میکنی ولی خدایی از اول بارداریم خیلی بداخلاق و نق نقو شدم خیلی ملاحظمو مبکنه هیچی بم نمیگه 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
این حرف دکتر فرهنگ برای موقعیه که زن و مرد دعوا یا بحثشون شده و مرد رفته تو فکر .که میگن اون موقع با ...

نه من سخنرانیش رو گوش میکردم گفتن وقتی یهو از بیرون میاد اصلا حرف نمیزنه ....این شرایط رو رعایت کنید وگرنه دعوا میشه اونی که شما گفتی قهر ه

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
خدا نکنه..البته اینم بگما مادرمنم همش تقصیر و میندازه گردن من بهم میگه پر توقع.

وااای دقیقا دوستم مثلا بهش میگم شوهرم همش مشغول کاره جمعه ها که خونست منو نمیبره یه گردشی جایی برمیگرده میگه مرد هرچی باشه مرده جمعه روز استراحتشه بهش شکایت نکن! خوب آخه مگه زندان زنانه که من‌همش توخونه باشم

عزیزم من هم اصولا آدم پر حرف و پر انرژی بودم، همسرجان آدم فوق العاده کم حرف که تا ازش سوال نپرسند جواب نمی داد! حالا بعد از حدود ده سال به تعادل رسیدیم: من کمتر حرف می زنم، اون هم بهتر شده خصوصا تو جمع!ولی اصولا پشت تلفن بیشتر حرف می زنه تا حضوری!

استارتر عزیز مورد شما کاملا شبیه مورد منه با این تفاوت ک من متوجه شدم جدیدا همسرم دچار افسردگی شده م ...

نه ولی مورد من احساس میکنم این روزا چون روزه هست بی حال میشه حوصله حرف نداره..البته بگم من الان دوروز رفتم خونه مادرم چون میخواستم درس بخونم و اونم شبا میومد..همین فاصله باعث شد بیشتر تحویلم بگیره😁