ای خواهر دست رو دلم نزار که خونه. وقتی یاد اون موقع ها میفتم داغون میشم مخصوصا الان که میبینم مادر شوهرم خانواده شوهر دخترش رو وادار به چه کارایی میکنه، اما حتی یکیش رو هم برا من انجام نداده. الان داره میگه رسم داریم فلان کارو برا عروس کنیم ولی زمان من هیچ کدومشون رو رسم نداشتن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم یه طرف میوه و یه جعبه شیرینی و یه کادو خیلی شاید برای شما فشار نیاره اما مطمئنا یه خاطره خو برای عروستون میشه و مثل ماها همه عمر نمی گه هیچی برام نیاوردن
و اینکه بله رسم هست و عید فطر هم از اعیاد اصلی هست اصولا یه تیکه طلا و شیرینی و میوه
گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
ما هم همینجوریم، ولی متاسفانه به خودم چیزی ندادن، فقط عید نوروز شوهرم برام یه طلا کوچیک خرید. از شوه ...
بازم شوهرت یه بار برات طلا خریده، خدارا شکر، شوهر منم دستش تنگ بود اون موقع برام طلا نخرید هنوزم که دیگه وضعش خوب شده برام نمیخره، اصلا چیزی به عنوان طلا خریدن در زندگیش وجود نداره، به جز حلقه ام که خودم انتخاب نکردم و سرویس طلای خیلی نازکی که برام خرید که الان به درد یه نوجوان میخوره تا حالا هیچی نخریده، مادرش هم همین طور تو عقد و نامزدی و عروسی هیچی بهم ندادند، حتی عید نوروز، یه بار فقط یه لباس نشونم داد گفت اینو برات خریدم بپوش ببین چه جوریه تو تنت، بعد که درآوردم رفت از رو کیفم برداشت دیگه هم نداد، هر چی هم بعد به شوهرم گفتم معلوم نشد چی شد؟! چرا بهم ندادش؟! منم به روش دیگه نیاوردم
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی