2777
2789
عنوان

آی خانما حساس به کادوهای مناسبتی

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 74 پست
چه خوب! اون وقت عروساتون پر توقع نمیشن؟ باهاتون خوبن؟!

خوبن شكر خدا

خوب تو فاميل ما همه اين كار و ميكنن

البته بعضيا كمتر

اما ما تو فاميل كلا دعواي مادر شوهر عروس و قطع رابطه و اينا نداريم

شايد يه بار شنيدم دعواي مادر شوهر و عروس و كتك كاري اونم فاميل دور منم نديدمشون

كلا آدماي ارومي هستيم  بي حاشيه

كار با عروسي و جهاز ديگرانم نداريم

كلا ساده زيستيم به قول بعضيا دهاتي ايم خخخخخخخخ

وعروس متوقع هم داريم پررو شده اما ديگه صداش و در نميارن تو فاميل خخخخخ

براي عروسامون خيلي هلاك ميكنيم ولي عروس بي خود زياد داريم تو فاميل ولي دخترامون همه با عرضه و خانه دار ولي براشون از اين كاا نميكنن صداشونم در نيومده تا حالا

يكيشم خودمم صدام در نيومده ولي ناراضي نيستما مخالف اين رسم و رسومم

از شوهرم و خانوادشم خيلي راضي ام

غصه نخور خواهر منم مثه خودت بودم.معتقدم آدم با کادو خریدن واسه خودش احترام و محبت میخره...

الهی شکر بعد ازدواج وضعمون خوب شد خدا خیر و برکت برامون فرستاد شوهرم همه جوره برام جبران کرد. ولی بعضی چیزا و حرفا تو ذهن آدم میمونه و تا آخر عمر میشه خوره و روح و روانت رو از بین میبره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه الهی شکر شوهرم برام از اون به بعد هروقت تونست طلا خرید. اما اگه به خانواده شوهرم بود طلای عروسی ر ...

منم شوهرم نداشت، تا برام طلای سنگین بخره، از قبل هم رفته بود مادرشوهرم یه مغازه تمام سرویس ها را سبک سنگین کرده بود، من را مستقیم بردند اونجا و گفتند این سرویس را بیاره، خیلی نازک است، مثل نخ میمونه، به درد دختر بچه میخوره! 

والا اینجا از همه ی شهرها هستن عزیزم کاش میگفتین از کدوم شهرین..من مشهدم خیلی چیزها اینجا دیگه ور ...

هردو ساکن تهرانیم 

اصالتا ما حوالی اردکان اونا کورد 

اما ما تقریبا ازدوره قاجار به بعد تهران بودن پدربزرگام و رسم قومی خاصی نداریم

منم شوهرم نداشت، تا برام طلای سنگین بخره، از قبل هم رفته بود مادرشوهرم یه مغازه تمام سرویس ها را سبک ...

عزیزم. خیلی اینکار ناراحت کننده هست. فقط میتونم دعا کنم یه نفر همین بلا رو سر عزیز خودشون بیاره. انشالله در آینده که رفتی سر خونه و زندگی خودت شوهرت برات جبران میکنه

هردو ساکن تهرانیم  اصالتا ما حوالی اردکان اونا کورد  اما ما تقریبا ازدوره قاجار به بعد ت ...

درسته

راستش من طبق رسم خودمون گفتم

رسم فامیل ما که تقریبا بی رسمیه😊😊😊

هیچ رسم و رسومی نداریم

گفتم که فقط عقد..شب چله ای...عروسی

دیگه هیچ

خودشونو راحت کردنو و خرج رو کم

دخترم❤❤❤هلیااااااا
مال خواهر شوهرم با چمدون شده ۸۰😂😂 ای خدا🤬

من کلا کسی رو که کلاس میزاره فکر میکنم عقده داره ، خودش رو کم میبینه میخواد به همه بگه که من کم نیستم ببینید فلان چیزو انقد گرون خریدم یا چیزای خودش رو خوب جلوه بده  تا همه بگن فلانی آدم کمی نیست و چیزای بقیه رو بد

من خودم یه تیکه طلایی که بابام چند سال پیش کادو داده بود فروختم باهاش خریدم  خواهرمم از من بدت ...

بابا بیکارایاااا

تاریخ عروسیمون  ⇦ 30مرداد و 1شهریور  1398          کاش اتفاق بیفته......    
عزیزم. خیلی اینکار ناراحت کننده هست. فقط میتونم دعا کنم یه نفر همین بلا رو سر عزیز خودشون بیاره. انش ...

عزیزم ممنونم از همدردیت، من الان سالهاست که عروسی کردم، الان که این حرفها پیش اومد یاد اون ایام افتادم و خاطرات برام مرور شد