2777
2789
عنوان

آی خانما حساس به کادوهای مناسبتی

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 74 پست
به من که چیزی ندادند، نه عقد نه عروسی، نه عید  نوروز، نه یلدا، نه عید غدیر یا عید فطر! ولی شنید ...

به منم نمیدن   

تاریخ عروسیمون  ⇦ 30مرداد و 1شهریور  1398          کاش اتفاق بیفته......    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما تا الان عید و تولد رو هر دو مناسبت همگی طلا دادیم  عید قربانم میدونم و یلدا  اما عید ...

چ پولدارید 

خوش بحال عروستون!

تاریخ عروسیمون  ⇦ 30مرداد و 1شهریور  1398          کاش اتفاق بیفته......    
ناراحت نشه؟

ما رسممون اینه که تمام عیدارو میدیم. عید نوروز طلا، بقیه عیدا یه چیز سبکتر، مثل پارچه، عطر، و ....

اگه میخواین سنگین بدین داماد طلا بده، مادر داماد پارچه، اگر هم نه، یه پارچه خوب بخرید مادر داماد از طرف خودش و داماد بده به عروس

چ پولدارید  خوش بحال عروستون!

من خودم یه تیکه طلایی که بابام چند سال پیش کادو داده بود فروختم باهاش خریدم 

خواهرمم از من بدتر 

اما وقتی کدورت پیش بیاد بخاطر همین چیزا

خسارت واقعیه 

والا کادو رو که بالاخره ادم در حد توانش جور میکنه

کلا خانواده ما فقط دنبال بهونن که واسه عروس طلا و سکه ببرن با کلی میوه و گل و تشریفات اما واسه من هی ...

ما هم همینجوریم، ولی متاسفانه به خودم چیزی ندادن، فقط عید نوروز شوهرم برام یه طلا کوچیک خرید. از شوهرم ناراحت نیستم چون اون موقع در حد توانش همینقدر بوده و خانوادش هیچ کمکی نکردن بهش، خودش هم خیلی بلد نبوده. از خانوادش ناراحتم که 1 بار تو تولد یکی از اماما مامانش یه پارچه بهم داد گفت اینم عیدیت، بعد که ازش تشکر کردم بهم گفت اینو برام کادو آورده بودن منم دوسش نداشتم دادمش به تو. خیلی ناراحت شدم و پارچه رو هنوز هم ندوختم. ولی الان نوبت دختر خودش که شده دائم برام کلاس میزاره که ببین مادرشوهر دخترم برا فلان عید این طلا رو بهش داده. 

اصالتا عروس خانم کورد هستن

بله صد در صد.پدر و مادر و آقا داماد برن کافیه،نیازی نیست خواهر و برادر.اگرم تو این یکی دو هفته بهش سر زدین و کادو بردین لازم نیست فقط داماد یه کادوی مختصر بده خوبه.

ما برا عروسمون پارسال طلا گرفتیم.

ما هم همینجوریم، ولی متاسفانه به خودم چیزی ندادن، فقط عید نوروز شوهرم برام یه طلا کوچیک خرید. از شوه ...

😒😒😒 واقعا نمیدونم چطور روشون میشه😔 من هیچی ندادن بماند پول عقدو وام‌ازدواجمونم برداشت برد قسطاشم ما دادیم، تموم کادو های پاتختیم گذاشت تو جهاز دخترش😕😕 کلی هم توی این ۴سال بهمون ضرر مالی زدن😔😔 اینقدرم پررو هستن که نگو😔😔

ما خودمون رسم داريم عيدي ميبريم

گاها مفصل ميبريم

خود من عقدم خانواده شوهرم از اين رسما ندارن اما به خاطر من شوهرم انجام ميده

ولي منم توقع خاصي ندارم

يه جعبه شيريني و يه گل و يه كم پول بهش گفتم بياره

در حد توان

ولي خود ما براي عروسامون مفصل ميبريم كه به نظ من اشتباهه هزينه داره سخته توقع ايجاد ميكنه و ...

كاش اين رسما نبود