2777
2789
عنوان

خری که از پل میگذره

406 بازدید | 21 پست

من عقد بودم چهار سال پیش 

همسر سابقم نزدیک ۶ ماه تلاش کرد مخمو بزن و بله رو بگیره 

اما وقتی عقد کردیم چند ماه بعد شدیدا تغییر کرد و وقتی ازش پرسیدم چرا 

گفت خب الان دیگه به دستت آوردم و همه  حرفام دروغ بود ... 

الان نامزد دارم گوش شیطون کر خیلی خوب و مهربونه 

اصلا قابل مقایسه با نفر قبل نیست 

ولی هنوز عقد نکردیم فقط خانواده ها درجریانن و گاهی دعوتش میکنیم خونمون 

میترسم بچه ها 

ایا همه مردا بعد از ازدواج و وقتی خرشون از پل بگذره بدجنس میشن؟؟ 

دارم میرم سرکار 

نگین استارتر مرده جواب نمیده شب میام جواب میدم 😓😓🤣🤣🤣🤣

ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی

عزیزم انشالله که اینطوری نیست. ولی کاش ما خانمها یاد بگیریم فقط روی حرف که به قول قدیمی ها باد هواست تکیه نکنیم اونم به مردی که هنوز از راه نرسیده کلی وعده و وعید میده میخواد بشه شوهرمون.‌تعهدات کتبی بگیرید. درسته میگن نردی که دروغگو باشه تعهد کتبی هم بگیری میزنه زیرش ولی در اون صورت شما مدرک داری که میتونی خیلی راحت تر راهت رو از یک مرد شیاد جدا کنی نه اینکه مجبور شی بسوزی و بسازی یا کلی باج بدی تا بتونی جداشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم همه مردا یجور نیستن که مونده به شخصیت خود طرف انشالله خوشبخت باشی

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

نه عزیزم همه مث هم نیستن خیالت راحت

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

کلا به آدمی که زیاد قول میده اعتماد نکن..چه مرد چه زن..

من به شوهرم میگم کاری بکن میگه باشه میگم قول بده..میگه من هیچ وقت تو زندگیم بابت هر چیزی قول نمیدم..ولی نهایت سعیم و میکنم انجامش بدم..و واقعا انجامش میده..

میخوام بهت بگم آدمی که پشت سرهم فقط داره قول میده قابل اعتماد نیست..به کسی دل ببند که بجای حرف اهل عمل باشه..

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
کلا به آدمی که زیاد قول میده اعتماد نکن..چه مرد چه زن.. من به شوهرم میگم کاری بکن میگه باشه میگم قو ...

چه نکته های خوبی مرسی دقیقا ادم قبلی زندگیم پر از قول و وعده وعید الکی بود 

باید در مورد دوستاش تحقیق کنن خونواده .

تو محل کارش تحقیق کنن...

رفتارشو بین خانوادش چک کنن.

رفتار پدر مادر اونا باهم ..

طرز رانندگی طرف.

نظرش هنگام دیدن و شنیدن موضوعات مهم..

الان خیلیا اینجوری تحقیق نمیکنن و خیلی بده.

همه ی ادما حتی خودتم حتما اول ی چیزیایی و رعایت میکتی بعد ک رفیق شدی با طرف راحتتر برخورد میکنی. اینم فواموش نکن.

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄
عزیزم انشالله که اینطوری نیست. ولی کاش ما خانمها یاد بگیریم فقط روی حرف که به قول قدیمی ها باد هواست ...

تعهد کتبی دیگه چی هست؟

قبل از اینکه با خانمم ازدواج کنم، برای دخترهای زیادی خواستگار شده بودم.

یکی از این دخترها عمویش وکیل بود.( کار من تهران بود ولی چون کار پیمانکاری بود و ممکن بود چند مدتی اهواز زندگی کنم هنگام خواستگاری نیز این مورد را مطرح کردم  ) عمویش به مینا گفته بود که در سند ازدواج قید کنیم که محل زندگی را او ( یعنی مینا) تعیین خواهد کرد.

بیچاره به عموش خیلی اعتماد داشت( چون پدرش فوت کرده بود.) به همین خاطر به من گفت که این شرط را نیز در سند بیاوریم. من هرچه قدر توضیح دادم قانع نشد. آخر سر گفتم محل تعیین محل زندگی حق مرد هست و مهریه حق زن

اگر حق من را میخواهی بگیری، باید خودت نیز قسمتی از حق خودت را بدهی( یعنی مهریه بشه صفر تومان) 

قبول نکرد

من هم قبول نکردم

و کلا به هم ریخت.

لذا توصیه اکید من این است که مادامی که قوانین اسلام همه چیز را مشخص کرده، بند جدید اضافه نکنید.

باید در مورد دوستاش تحقیق کنن خونواده . تو محل کارش تحقیق کنن... رفتارشو بین خانوادش چک کنن. رفتا ...

باهم دوست بودیم سالها و همه یجورایی عاشقش میشن 

ولی آدم خاصیه و من کلا ترس دارم 

منم مشکلاتم خیلی زیاده و همین ترسم هست که شاید خسته شه و ولم کنه 

۴ سال پیش که سالم بودم طرف زد زیر حرفاش حالا دیگه چی میشه