2777
2789
عنوان

امشب بدجور باشوهرم دعوا کردیم😢😢😢

3491 بازدید | 190 پست

رفتیم بازار ک من شلوار بخرم پسرمم ۱سال ونیمشه همش اتوبغلمون بود یکمم سنگینه ماشالا 

من ۵/۶تاشلوار توچند تامغازه پررو کردم همه رو شوهرم گفت نه خوب نیستن تنگن و ایراد گرفت شهرماهم کوچیکه زیاد پاساژ و مغازه نداره 

اخرسر میگه توسخت انتخابی اخرین باره باهات میام خرید قسم به جون پسرم میخوره ک دیگه باهات خرید نمیام پول میدم خودت باهرکی خواستی بری😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو مامانم عادت داريم بدون مرد خريد ميكنيم از الان خودتو عادت بده بدون مرد بري خريد والا ميان همش غر ميزنن من حتي خريد عروسيمم پول گرفتم خودم رفتم خريدم در كمال آرامش

ايشالله هركى نى نى ميخواد خدا بهش بده هركى هم نى نى داره تو دلش سالم دنيا بياد هركى هم كه نى نيش دنيا اومده خدا سلامت نگهش داره بگو آمين 😊

گفتم من ک انتخاب کردم تو بودی ک ایراد میگرفتی و انتخاب نمیکردی گفت من نمیخام تو دید باشی اگه خودت دوست داری تو دید باشی برو بخر همون شلوار های چسبونو 

حالا من تمام شلوارهای قبلیمم همینطورن ولی کلا همیشه گیرمیده موقع خزید 

حتما خسته بوده یه چیزی گفته مردارو که میشناسی از اولشم که انقدر ایراد دراورده معلومه حوصله نداشته از تهش برای خرید

متاسفم دوست عزیز گریه نکن بعدشم تنها برو خرید والا راحت تری هی نظر عالمانه هم نمیدن فیض ببری

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......

اخه تنهاهم برم خرید ایراد میگیره ک این چیه خریدی بده و ازاین حرفا 

خلاصه اومدیم خونه گفتم واست متاسفم مردی ک وقت نذاره واسه زنش ک مرد نیست تو حاضرنیستی یکم تحمل کنی بعدم میگی من سخت انتخابم توهمش ایراد میگرفتی نه من