2777
2789
عنوان

اگه خدا بهم دختر بده

508 بازدید | 26 پست

اگه خدا بهم دختر بده سعی میکنم طوری تربیتش کنم که هم مرد باشه هم زن .حسرت هیچ ارزویی به دلش نمونه .با کسی که خودش دوست داره ازدواج کنه.سعی میکنم همیشه ازش حمایت کنم .منطق رو یادش میدم و مادر زن خوبی برای همسرش میشم و تو زندگیشون دخالت نمیکنم 

اگه خدا بهم پسر بده فقط مرد بودنو یادش نمیدم بلکه ارزش واقعی زن رو براش مشخص میکنم اینکه زن برای خدمت به مرد افریده نشده بلکه همدم همراهه همسرشه و چیزی باارزش تر از زن نباید برای مرد باشه

هرگز تو زندگیشون دخالت ببجا نخاهم کرد و اجازه نمیدم حسرت به دل عروسم بمونه 😘😘😘

اگه دوست داشتین این متن رو کامل کنین تا ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دختردار شدم حتي اگه خودكشي كنه مميزارم قبل بيست و پنج سال شوهر كنه بچه بياره حسرت بخوره اولپيشرفت كنه سياست ياد بگيره و به پسرمم ياد ميدم هميشه اروم و مودب باشه فقط همين

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!

دختر دار ک بشم

یادش میدم  موجود ارزش مندی یه

اعتماد بنفس رو درش تقویت میکنم

ب کارها و اهداف مثبتش  بال و پر میدم

عقل و درایت و منطق رو یادش میدم

تا بتونه  بهترین تصمیم ها و انتخاب ها رو داشته باشه

حتی اگر هیچ کسو نداشته باشه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

ما هرچقدم تلاش كن پنجاه درصدو ميتونيم كنترل كنيم پنجاه درصد با پدرشونه

مثلا به پسرمون بخايم ياد بديم به خانوما احترام بزاره اما وقتى پدرش به خودمون احترام نزاره خب نميشه اونيكه ميخايم

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏

دختر که داشته باشم تو‌ایران نمیمونم چون دوسش دارم و نمیخوام مثل خودم اذیت بشه فقط تو ذهنش اینو میکنم که دنبال رویاش بره نه آدم ها....

پسر که داشته باشم فقط و فقط بهش یاد میدم که به زن و دختر احترام زیادی بزاره زنو کوچیکتر از خودش نبینه و همیشه از حقوق زنان دفاع کنه و بتونه عمسر عاشق د حامی خوبی برای زنش باشه

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
به نظرم هم مرد باشه هم زن جمله ی صحیحی نیست... درستش اینه دخترم ی زن کامل و پسرم ی مرد کامل باشه .. ...

برای همسرش زن باشه و برای گرگها مرد باشه.منظورم این بود ببخشید بد نوشتم 

ميترسم بچه دار بشي از روي عشق و علاقه حواست نباشه يهو براش تصميم بگيري

ميدوني چيه منم از محدوديتايي كه داشتم ناراحتم

و هميشه ميگفتم بچمو  اسمشو ميزارم رها يه كي ديگشم ازاد.  تا هركاري دوست دارن بكنن و با بالهاشون پرواز كنن

ولي حالا ميگم واقعا اكر بچه داشته باشه حتي به قيمت ناراحت شدنش ممكنه نزارم يه راه هايي رو بره 

پدر و مادر بودن همينه اونا هرچقدم بخوان نميتونن دوستت باشن اچون تورو از خودت بيشتر دوست دارن

و حاظرن هركاري كنن تا تو اون راه درستو بري

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی