2777
2789
عنوان

اگه خدا بهم دختر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 26 پست
برای همسرش زن باشه و برای گرگها مرد باشه.منظورم این بود ببخشید بد نوشتم 

آخه وقتی به ی دختر بگی فلان مواقع مرد باش انگار با زبون بی زبونی میگی مردا قدرتی دارن که زنها ندارن ...

باید بگی ی دختر هم میتونه خودش از خودش مراقبت کنه و قوی باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تنها لطفي كه به بچه هام ميكنم

تو ايران دنياشون نميارم

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
ميترسم بچه دار بشي از روي عشق و علاقه حواست نباشه يهو براش تصميم بگيري ميدوني چيه منم از محدوديتايي ...

سعی میکنم همیشه مواظبشون باشم اول خودم اموزش ببینم بعد به اونا انتقال بدم 😗

به پسرم یا دخترم یاد میدم شریک زندیگش رو درست انتخاب کنه چون با انتخاب شریک زندگی روی اینده خودشون میتونن تاثیر بزارن   به دخترم و پسرم انسان بودن یاد میدم و اینکه هر دو جنس باید بهم احترام بزارن و برابر هستن و هیچ کدوم برتری به هم نداررن

دنیای من شوهرم پسرم دخترم خدایاا مرسییی   
اگه دختردار شدم حتي اگه خودكشي كنه مميزارم قبل بيست و پنج سال شوهر كنه بچه بياره حسرت بخوره اولپيشرف ...

عزيز دلم اين همه دختري كه من ديدم سي و چند سالشونه ازدواجم نكردن به جاي خاصي هم نرسيدن 

به نظرم سن صرفا ملاك نيست

خودم بيست و يك سالگي ازدواج كردم 

انقد تو خونه همسرم حالم خوب بود و جا برا پيشرفتم بازبود كه هميشه بخدا ميگم كاش پونزده سالگي باهاش ازدواج كرده بودم

بچه هاي ما معمولا اون چيزي نميشن كه ما ميخوايم  اون چيزي ميشن كه ما هستيم...

اگه اول اموزش ببینیم و اول خودمو درست کنیم مطمعنا بچه هامون بهتر میشن و شاهد  اینهمه  ناله از مادر شوهر و خانواده عروس نمیشیم  

دقيقا با اين موافقم كه اول بايد خودمونو درست كنيم👍👍

اره ادم باید اول از خودش شروع کنه .وقتی پدر ومادر جلوی بچه بهم فحاشی کنن خب مسلما کودک هم فحاش میشه .پس باید خودمون رعایت کنیم تا چوب ندانم کاری مارو بچه ها نخورن

اگ دختر دار بشم اجازه میدم شیطنت کنه تا هر وقت ک دلش مبخواد و آخرشم با اونی ازدواج کنه ک دلش میخواد

اگ پسر دار بشم براش عروسک میخرم و لطافت و عشق و محبت و از همون اول بش یاد میدمو میگم ک تو تا آخر مسئولی ک اشک از چشم این عروسک نیاد

خودت باش.مگ خودت چشه:/