2777
2789

من خودم دوست دارم فقط خودم و شوهرم و دوتا بچه هام

اما شوهرم خیلی دوست داره با یکی بریم.. مثلا دوست.. فامیل.. دو سه تا خانواده بشیم بریم

ولی متاسفانه به هر کی رو میزنیم هر کس یه بهانه ای میاره و نمیاد

الان یه ویلای سوبلکس مفت از سر کار همسرم گرفته، با کلی امکانات رایگان لاکچری ، که اگر کسی بخواد آزاد تو این مجتمع ویلا بگیره باید شبی ۱۵ میلیون بده.. به دو سه نفر گفتیم نیومدن ، فامیل.. دوست.. منم به شوهرم میگم فامیلا و دوستای مردم رو نگاه نکن.. ماها از دوست و فامیل شانس نیاوردیم

من مجردم ، دوست دارم با خانواده های دیگه دسته جمعی بریم بیشتر خوش میگذره

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین هردوش لازمه گاهی خودمون فقط گاهی چندتاخانواده الانم هواسرده خدایی

ولی من ترجیح میدم خودموشوهرم باشیم

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

هیچی خانواده خود آدم نمیشه چون من خجالتیم نمیتونم با بقیه برم جایی

منم اینو میگم

میگم میخوایم بریم چند روز خوش بگذره بهمون و استراحت کنیم

نه اینکه موذب باشیم و مدام در حال کار کردن

ماهم مثل شما ولی ادمش پیدا نمیشه ....من بودم میرفتم شاید ۱۰۰درصد خوش نگذره ولی حداقل ۷۰درصد حال و هوای ادم عوض میشه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
منم اینو میگممیگم میخوایم بریم چند روز خوش بگذره بهمون و استراحت کنیمنه اینکه موذب باشیم و مدام در ح ...

دقیقامرداهمینودرک نمیکنن تازه خودتون بچه هم دارین همچی نمیشه استراحتم کرد

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

ولی شوهرتونورازی کنین خودتون برین حال کنین