2777
2789
اشكالي كه نداره اما شنيدم بچه هايي كه پيش مادرشون ميخوابن خيلي وابسته ميشن و ممكنه براي مدرسه و...م ...

کلا در مورد بیشتر بچه های اول این اتفاق میفته، پسر من هر کلاسی نوشتمش قبل مدرسه گریه می کرد روز اول مدرسه کلی گریه کرد چون خیلی وابسته بود دقیقا برعکس دومی. ولی خب الان که 8 سالش شده اصلا اون طوری نیست، الان دیگه حتی بگم بیا پیش ما بخواب میگه نه اتاق خودم راحت ترم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم 5سالشه میترسه تنها بخوابه چیکارش کنم عادت کنه ؟

من پیش پسرم دراز میکشیدم تو تختش کتاب می خوندیم، قرآن می خوندیم. براش چراغ خواب پر نور گذاشته بودم خوابش می برد از اتاق میومدم بیرون، بعضی شب ها هم پیشش می خوابیدم، خیلی سخت نگیر، بزرگتر میشن دیگه نمیترسن

منم از ترس بزرگيش ميترسم،الان مفهوم ترس رو اونقدر نميدونه كه بچه هاي٥-٦ساله ميدونن،بخاطر همين دوست دارم زودتر جداش كنم اما طاقت جداييشو ندارم اصلا. 

گل دخترتون با قصه خوابش نميبره؟اگر تا صبح براي آب و دسشويي بيدار نميشه فك كنم راحت بتونين با قصه بخوابونيدش

بعضيا توجه نميكنن ميگن بچه خوابه ديگه...

من بچه رو هزار امتحان میکنم میگم بریم پارک ؟بریم کوچه بریم بستنی بخریم😂😂جواب ک نده یعنی خوابه و میشه اتاق رو ترک کرد😆

نخ دادن همیشه هم بدنیست به بعضی‌ها باید نخ داد تا دهنشون رو بدوزن😎

بزرگ بشه خودش خوب میشه منم بچه بودم پدر مادرم خیلی تحت فشارم میذاشتن حقم داشتن خب ... ولی من دست خودم نبود شدید میترسیدم و البته دوستم داشتم تنها بخوابم و از طرفی غرورم و دلمم از رفتارشون میشکست.هعی دلم واسه خودم سوخت😭🤦😐

منم از ترس بزرگيش ميترسم،الان مفهوم ترس رو اونقدر نميدونه كه بچه هاي٥-٦ساله ميدونن،بخاطر همين دوست د ...

تا سرش رو میزاره رو بالش خوابش میبره اما شبا چند بار بیدار میشه که ببینه کجاست و من پیشش هستم یانه... از کوچیکی خیلی بهتره که عادت کنه بچه

تا سرش رو میزاره رو بالش خوابش میبره اما شبا چند بار بیدار میشه که ببینه کجاست و من پیشش هستم یانه.. ...

بله 

حالا دختر من تاصبح ميخوابه يه وقت نزديكاي صبح شير ميخواد كه قبلش نق نق ميكنه من سريع براش شير آماده ميكنم يا بغلش ميكنم خودم بهش سير ميدم،اما خودم تا صبح ده بار بيدارميشم نگاش ميكنم. مشكلم قانع كردن خودمه. ميدونم بخوام جدا بخوابونمش خودم اصلا نميخوابم. 

من بچه رو هزار امتحان میکنم میگم بریم پارک ؟بریم کوچه بریم بستنی بخریم😂😂جواب ک نده یعنی خوابه و می ...

بچه بودم يه بار پيش عموم و زن عموم بودم تازه داشتم ميخوابيدم كه اونا شروع كردن عمومم چندبار صدام كرد من از ترس جواب ندادم اونم به خانومش گفت خوابه خيالت راحت ولى من بيدار بودم خيلى حس بدى داشتم

بچه بودم يه بار پيش عموم و زن عموم بودم تازه داشتم ميخوابيدم كه اونا شروع كردن عمومم چندبار صدا ...

وای چه بد کنار بچه آخه نمیشه که....😬