2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چجور از شش ماهگی میشه بچه که زود زود بیدار میشه واسه شیر یعنی بیدار میشدی میرفتی تو اتاق بچه شیر ...

عزیزم من از شش ماهگی شیر شب ندادم چون دکتر هلاکویی میگه از شش ماهگی باید شبا آب داد و شیر شبو قطع کردم

ما از اول تختشو آوردیم تو اتاق خودمون شبا میاد بغلم بازی میکنه بعدم میره رو تختش میخوابه، تختامون چسبیده به همه، الان دو سالشه شوهرم میگه یواش یواش جداش کنیم ولی من اصلا دوس ندارم اشتباه میکنم؟ 

خب پیش خودتون بخوابه چه اشکالی داره؟

اشكالي كه نداره

اما شنيدم بچه هايي كه پيش مادرشون ميخوابن خيلي وابسته ميشن و ممكنه براي مدرسه و...مشكل باشه. يكي از بچه هاي فاميلمون تو مدرسه نمي موند بدجور به مادرش وابسته بود مشاور گفته بود اشتباه كردين تا سن مدرسه پيش خودتون خوابوندينش،بايد دو سالگي جدا ميكردين

اگه قراره پيش خودتون بخوابه حتما مواقعى كه ميخوايد رابطه داشته باشيد بيرون از اتاق بذاريدش 

اون که بله اون طوری نمیشه که کنار بچه😕

نخ دادن همیشه هم بدنیست به بعضی‌ها باید نخ داد تا دهنشون رو بدوزن😎