2777
2789
عنوان

خواهرم داره همینجوری نفرینم میکنه 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4039 بازدید | 145 پست
خدا رو شکر، معلومه راضیه، اگه راضی نبود که قرار نمیزاشت و خانواده پسر بیان

ایشالا که با دیدنش هم نظرش صدرصد مثبت باشه و خوشش بیاد 🙏

سامی:راجب من چی گفت؟  آذر:گفت دوسش دارم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خواهرتو درک میکنم چون منم خواهرم ازم 6 سال کوچیکتر بود ازدواج کرد الانم بچه دار شده دقیقن میتونم درکش کنم 

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم   
منم خواهرتو درک میکنم چون منم خواهرم ازم 6 سال کوچیکتر بود ازدواج کرد الانم بچه دار شده دقیقن میتونم ...

الان شما ازدواج گردی؟

شما چطور رفتار کردی با خواهرت؟

میونتون خوبه؟

خب گناهه کوچیکتر بودن چیه اخه 

من چند روزهه ساکتم و قیافه گرفتناشو دارم میبینم

منم خواهرتو درک میکنم چون منم خواهرم ازم 6 سال کوچیکتر بود ازدواج کرد الانم بچه دار شده دقیقن میتونم ...

حتی یکبار قرار ازدواج رو بخاطر خواهرش بهم زده، اما الان نمیتونه واقعا، خواهرش باید جای نفرین حواشو داشته باشه

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
الان شما ازدواج گردی؟ شما چطور رفتار کردی با خواهرت؟ میونتون خوبه؟ خب گناهه کوچیکتر بودن چیه اخه& ...

نه مجردم 

منم ناراحت شدم تیکه مینداختم ولی نفرین نکردم 

هیچ وقتم نمیکنم اما خیلی دلم به حال خودم سوخت تو بله برون خواهرم گریه میکردم 

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم   
حتی یکبار قرار ازدواج رو بخاطر خواهرش بهم زده، اما الان نمیتونه واقعا، خواهرش باید جای نفرین حواشو د ...

اما خواهرم این کار نکرده ... همیشه بهم میگفت تا تو ازدواج نکنی من شوهر نمیکنم 

نه مجردم  منم ناراحت شدم تیکه مینداختم ولی نفرین نکردم  هیچ وقتم نمیکنم اما خیلی دلم به ...

انشااله هر چی قسمته، باید ببینی خدا چی میخواد، شاید فعلا صلاحت نیست، توکلت به خدا باشه گلم 

نه مجردم  منم ناراحت شدم تیکه مینداختم ولی نفرین نکردم  هیچ وقتم نمیکنم اما خیلی دلم به ...

چتدساله ازدواج کرده خواهرت؟

ایشالا که یه بخت عالی نصیبت بشه همچنین نصیب خواهرم

ولی فک کردی اگه خواهر کوچیکم موقعیت خوبشو از دست بده ممکنه دیگه ازدواح نکنه 

تو عروسیش چطوری رفتار کردی؟

انشااله هر چی قسمته، باید ببینی خدا چی میخواد، شاید فعلا صلاحت نیست، توکلت به خدا باشه گلم 

امیدوارم بزودی ازدواج کنم اونم با یه مرد خوب و وفادار 

چتدساله ازدواج کرده خواهرت؟ ایشالا که یه بخت عالی نصیبت بشه همچنین نصیب خواهرم ولی فک کردی اگه خوا ...

الان از سرکار اومده 

داره میگه شانس منه 

پاقدم شومش نیومده منو گرفته 

کاش خواهر نداشتم 

معلوم نیس چه دعا  نفرینی کردی منو

اما خواهرم این کار نکرده ... همیشه بهم میگفت تا تو ازدواج نکنی من شوهر نمیکنم 

درسته، اما گلم من مورد دیدم،خواهر بزرگه مانع ازدواج خواهر کوچیکه شده، و بهش گفته تا من ازدواج نکنم تو نباید ازدواج کنی، حالا که بزرگه ازدواج کرده، خواهر کوچیکه خواستگار نداره و خواهر بزرگه عین خیالش هم نیست

چتدساله ازدواج کرده خواهرت؟ ایشالا که یه بخت عالی نصیبت بشه همچنین نصیب خواهرم ولی فک کردی اگه خوا ...

تازه یکسال عقد بودن یکسالم و نیم عروسی 

ایشاله همه مجردا بختشون باز شه 

درسته، اما گلم من مورد دیدم،خواهر بزرگه مانع ازدواج خواهر کوچیکه شده، و بهش گفته تا من ازدواج نکنم ت ...

من اینقدرم بدجنس نبودم حالا خدا خواسته خواهرم ازدواج کنه منم نمیتونستم مانع اردواجش بشم