2777
2789
برای قلیایی کردن بدن توت فرنگی مناسبتره..گرمیجات بخورین و روز تخمک گذاری رو دقیق بفهمین و همون روز ا ...

همه این کارایی رو که گفتید کردم ، حتی یه پارچ آب تو بخچال دارم که توش توت فرنگی و لیمو ریز کردم ازش میخورم 

خدای مهربان و بخشنده ! من با تمام وجودم به تو اعتماد دارم . ♾🧿✨💫
در موردش خیلی خوندم اما دیدم این موضوع هم خیلی مهمه اما خب من از شدت استرس هربار اقدام به بارداری کر ...

خودت میدونی دوستم به ارگاسم رسیدن خیلی سخته پس سعی کن با استرس حالتو خراب نکنی ودراخر هر چی خدا بخواد همون میشه پس از خدا بخواه و بسپار دست خودش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در موردش خیلی خوندم اما دیدم این موضوع هم خیلی مهمه اما خب من از شدت استرس هربار اقدام به بارداری کر ...

استرس نمیذاره بارداری شی..استرس نداشته باش اصلا به قصد بارداری نزدیکی نکن به فکرش نباش..

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
استرس نمیذاره بارداری شی..استرس نداشته باش اصلا به قصد بارداری نزدیکی نکن به فکرش نباش..

آخه از کیت تخمک گذاری استفاده کردم و فقط یک شب در ماه میتونم اقدام کنم ، همون باعثشه

خدا کنه اینبار نشده باشم

فکر کنم قبل نزدیکی جوش شیرین بزنی بدن واژن قلیایی میشه و بچه پسر میشه ،واسه بچه دختر هم قبل نزدیکی ب ...

بیخیال جوش شیرین و سرکه بشین..سرکه جرم کاشیو تمیز میکنه ببین با رحم حساسترین ناحیه بدن زن چیکار میکنه..همچنین جوش شیرین..

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
خودت میدونی دوستم به ارگاسم رسیدن خیلی سخته پس سعی کن با استرس حالتو خراب نکنی ودراخر هر چی خدا بخوا ...

دقیقا نیلا جون ، ممنون از حرفای خوبت دوستم

بیخیال جوش شیرین و سرکه بشین..سرکه جرم کاشیو تمیز میکنه ببین با رحم حساسترین ناحیه بدن زن چیکار میکن ...

اما خود دکترم گفته بود 

نميفهمم چرا انقد استرس🤷🏻‍♀️ بچه دختر خيلي بهتر از پسر هست از هر لحاظ

من یه دختر قند عسل دارم که با دنیا عوضش نمیکنم ، اما الان میخوام پسر بیارم

آخه از کیت تخمک گذاری استفاده کردم و فقط یک شب در ماه میتونم اقدام کنم ، همون باعثشه

آره عزیرم همینطوره منم تجربه کردم..بار آخر گه اقدام کردم یک هفته در ایام تخمک گذاریم یه شب درمیان اقدام کردم و همون ماه باردار شدم..از سیزدهم تا یه هفته بعدش..ولی حیف که قسمتم نبود بچم نموند 

آره عزیرم همینطوره منم تجربه کردم..بار آخر گه اقدام کردم یک هفته در ایام تخمک گذاریم یه شب درمیان اق ...

عزیزم متاسفم