2777
2789
ربطی نداره من به ارگاسم نمیرسیدم اوایل ولی بچه اولم پسر شد 

ربط داره توی مجله همین جا من دیروز خوندم برای پسر دار شدن خانم اول باید به رضایت جنسی برسه

بعضیا انقد تو زندگی آدم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارگاسم یکی از عامل قلیایی شدنِ محیطِ واژنِ..  خیلی چیزای دیگه هم باعث قلیایی شدن میشه

فکر کنم قبل نزدیکی جوش شیرین بزنی بدن واژن قلیایی میشه و بچه پسر میشه ،واسه بچه دختر هم قبل نزدیکی باید تو سرکه بشینی

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓
خانومایی هم که میگن ربطی نداره مطالعه و تحقیق رو پیشنهاد میکنم عزیزان❤

برا دختر دار شدن چي كار كنيم عزيز جان ؟؟؟

🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا

خانوما روش شستشو با جوش شیرین رو زیاد میکنن امااااا اصلا امتحان نکنین من شنیدم نطفه رو ضعیف میکنه و باعث سقط میشه ولی توجه نکردم استفاده کردم و هفته هفتم بچم خود به خود سقط شد..مواظب باشید..الانم عذاب وجدان دارم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
فکر کنم قبل نزدیکی جوش شیرین بزنی بدن واژن قلیایی میشه و بچه پسر میشه ،واسه بچه دختر هم قبل نزدیکی ب ...

من زدم ، اما حین اقدام اونقدر استرس داشتم که چند بار رفتم دستشویی

خدای مهربان و بخشنده ! من با تمام وجودم به تو اعتماد دارم . ♾🧿✨💫

برای قلیایی کردن بدن توت فرنگی مناسبتره..گرمیجات بخورین و روز تخمک گذاری رو دقیق بفهمین و همون روز اقدام کنین...تو چاییتون چوب دارچین بندازین موقع دم..زنجبیل عسل خرما موز آجیل اینا مصرف کنین و لبنیات رو به مدت سه ماه استفاده نکنین

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
ممنون عزیزم ولی اگه میخوای بچت پسر باشه خیلی کارای دیگه هم میشه انجام داد داخل گوگل سرچ کن کتاب هم ه ...

در موردش خیلی خوندم اما دیدم این موضوع هم خیلی مهمه اما خب من از شدت استرس هربار اقدام به بارداری کردم اصلا به ارگاسم نمیرسم 

خدای مهربان و بخشنده ! من با تمام وجودم به تو اعتماد دارم . ♾🧿✨💫
برا دختر دار شدن چي كار كنيم عزيز جان ؟؟؟

برا دختردار شدن لبنیات فراوان بخور..چیزایی که طبع سرد دارن بخور بدنت باید کلسیم زیادی داشته باشه و چند روز قبل تخمک گذاری اقدام کن