2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدنسازی یه ورزشیه که تو کمترین زمان بهترین فرم رو به بدن میده ولی پشتکار و استمرار نیاز داره مگرنه که بهترین ورزشه

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
بدنسازی یه ورزشیه که تو کمترین زمان بهترین فرم رو به بدن میده ولی پشتکار و استمرار نیاز داره مگرنه ک ...

عوارض نداره برای بدن

خدایاشکرت خواهرم نی نی دارشد😍😍

من دو ماه رفتم ولی ترسیدم اسیب ببینم ادامه ندادم . البته علاقه ام نداستم با روحیه ام سازگار نبود . بیشتر ورزش تیمی و غیر قابل پیش بینی دوست دارم مثل بدمینتون . اصلا لذت نبردم مثلا ده تا  نشر بزنم .

من دو ماه رفتم ولی ترسیدم اسیب ببینم ادامه ندادم . البته علاقه ام نداستم با روحیه ام سازگار نبود . ب ...

فوتسالم دوس دارم شما رفتید فوتسالو تاحالا

من چندسال بدنسازی رفتم،چندسالیم ایروبیک،الان ورزش جدیدتناسب اندام تی آر ایکس هستش ک زودجواب میده،امامن چون اندامم خوب برای عوض شدن روحیم میرم ک توهمه ورزشا رقصوترجیح میدم هم شاااااده هم هیکلوواقعاقشنگ میکنه💃💃

⚠هُشـــدار کـه آرامـــشِ مـا را نخــراشــے⚠         ( روانشناس💐)
عوارض نداره برای بدن

نه اصلن چه عوارضی اگر حرکاتو درست اصولی و زیر نظر مربی انجام بدی اسیب نمیبینی در غیر اینصورت قطعا اسیب میبینه بدن

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
من چندسال بدنسازی رفتم،چندسالیم ایروبیک،الان ورزش جدیدتناسب اندام تی آر ایکس هستش ک زودجواب میده،اما ...

چ رقصی خوبه بنظرتون؟؟

چ رقصی خوبه بنظرتون؟؟

من رقص ایرانی،باکویی،وعربی کارکردم کلاهر رقصوقری خووووبه ولی رقص آذری خیییلی پامیخواد😊

رقص ایرانی رم دست کم نگیریدواردش بشیدمتوجه میشیدرقصایی ک دیدیداصلارقص نبوده،حرکت دست مخصوص حرکتای پای مخصوص خودشوداره،فک کنین تو۱۵ثانیه اول اهنگ ده تاحرکت عوض میکردیم

من رقص ایرانی،باکویی،وعربی کارکردم کلاهر رقصوقری خووووبه ولی رقص آذری خیییلی پامیخواد😊

افففرین چقد خوب😍😍😍منم رقص ایرانی رفتم یچیزایی یاد گرفتم