2777
2789

سلام 

اول که من توی قسمت فروشگاه ها تایپک زدم 

دوم مدارکم رو که نشون میده دوره های طب سنتی رو گذروندم برای مسوول سایت ارسال کردم 

سوم یادم نمیاد توی این چند سالی که اینجا هستم کوچکترین مشکلی داشته بودم 

خداوندا برای هر چه بهتر بزرگ کردن فرزندانم به من آگاهی بده .

این همه مدت من اینجا بودم و کاربرهای بسیار زیادی از من خرید کردن و نی نی دار شدن یکی بوده تا حالااااااااااااااااااااا حتا یک نفر بوده که مشکلی براش پیش بیاد یا معترضضضضضضضضضضضضضضضضض باشه   

متاسفانه داخل سایت امکان خرید و فروش هیچ داروویی نیست شما فقط میتونین زیر نظر کلینیک سایت و با تایید اونها فعالیت کنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه داخل سایت امکان خرید و فروش هیچ داروویی نیست شما فقط میتونین زیر نظر کلینیک سایت و با تایید ...

قانون جدیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ 

یه بار گفتین باید حتما مدارک رو ارایه کنین منم ارسال کردم برای مدیر سایت و ایشون گفتن فعالیت شما بلامانع ست 

الان می گین برین زیر نظر کیلینیک حالا چطوری باید برم سراغ اونااااااااااااا؟

قانون جدیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ 

بله چون قبلا کلینیک به این صورت فعالیت نمیکرد میتونین مدارکتون رو بفرستید اگر مورد تایید کلینیک سایت بود فعالیت کنید 

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

بله چون قبلا کلینیک به این صورت فعالیت نمیکرد میتونین مدارکتون رو بفرستید اگر مورد تایید کلینیک سایت ...

بفرستم به کی مدارک رو یه لینک بهم بدین 

بفرستم به کی مدارک رو یه لینک بهم بدین 

براتون خصوصی فرستادم