ببین توی سرنوشت هرکس سختی هست هر کی بر اساس آستانه تحملش سختی میکشه هیچ کس بدون سختی زندگی رو نمیگذرونه کافیه توکل کنید به خدا همه چی حل میشه
برادر من هم یه شکست مالی بزرگ خورد
همه مون دست به دست هم دادیم نجات پیدا کنه فکر میکنی چه جوری شکست خورد ؟ بخون و به من بگو چند درصد احتمال داره این اتفاق بیفته؟
تمام سرویس های چوب و کابینت و کمدهای یک برج رو قرارداد بست که انجام بده چک میده جنس میخره و میریزه توی ساختمون هنوز یک قرون از پول های جنس و دستمزد رو دریافت نکرده بود که یه جنازه سوخته توی یکی از طبقات پیدا میکنه و به پلیس خبر میده و میان پلمپ میکنن حالا همه جنسا اون تو مونده و تا دادگاه هم رفتن هم برای رفع اتهام هم برای اینکه بتونن ورق ها و دستگاه هاش رو بیارن بیرون ولی نشد
جالب اینجاست جنازه بی هویت مونده و هنوز که هنوزه پرونده بازه چون هیچ کس دنبال اون جسد نیومده و گزارش گم شده هم وجود نداره تنها انگشت اتهام به سمت پیمان کاره ست که با زن و بچه در رفته و مشخص نیست کجاست
بدون اغراق بدون اغراق برادر من از ۲۴ ساعت ۲۰ ساعت کار کرد تا حدی که پتاسیم بدنش افت میکرد و با آمبولانس لمس و بدون هیچگونه تحرکی میبردنش بیمارستان دوباره که ترخیص میشد هموووونجوری کار کرد بابام تمام سرمایه ش رو داد خودش از جان مایه گذاشت و تلاااااش کرد تازه امسال تونست بدهی هاش رو بده و یه نفس بکشه بمیرم براش الهی دااااغون شد هم خودش هم همسرش هم خانواده مون ولی الان الحمداالله با توکل به خدا حل شد خدا بزرگه اگر خیر در این باشه که برادرت بیشتر سختی بکشه بذار بکشه و رشد کنه حتما حتما حتما بعد از سختی آسونیه خدا خودش قول داده